Anahtar Kelimeler:

Kazada arta kalanları aldılar!

Kazada arta kalanları aldılar!

  

Sebzeleri onlar topladı!

Kırıkkale`de dün akşam saatlerinde meydana gelen iki ayrı kazada 4 kişi yaralandı. Otomobil ile çarpıştıktan sonra yan yatan kamyonetten etrafa saçılan sebzeler, vatandaşlar tarafından toplanarak götürüldü.

Kaza yaşandı

Kaza, Osman Gazi Mahallesi, Dörtyol Kavşağı`nda dün akşam saatlerinde meydana geldi. Pazardan dönen İsa Tosun (43) yönetimindeki 71 ER 321 plakalı sebze yüklü kamyonet, kavşakta Mustafa Baştuğ`un kullandığı 71 EE 430 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kavşağa hızlı giren iki aracın çarpışması sonucu devrilerek yan yatan kamyonette bulunan Muhammet Tosun 

Vatandaş topladı

Domates, biber, salatalık ve patlıcanlar da çevreye saçıldı. Yaralı Tosun, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`ne kaldırıldı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobilin ön bölümü hurdaya dönerken, sürücüsü Baştuğ da hafif yaralandı. Kamyonetten saçılan sebzeleri ise çevredeki vatandaşlar kasa ve poşetlere doldurularak götürdüler.

Bir başka kaza!

Yenimahalle millet Bulvarı`nda meydana gelen gelen kazada ise, Ramazan Baş yönetimindeki 71 FC 467 plakalı yolcu minibüsüne yolcu almak için beklediği sırada Fatih Şengül`in kullandığı 06 ET 4220 plakalı otomobil arkadan çarptı. Kazada sürücü Şengül ve minibüs yolcusu Sevim Uysal yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Yüksek İhtisas hastanelerine kaldırıldı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false