Anahtar Kelimeler:

Mücadeleye devam edeceğiz

Mücadeleye devam edeceğiz

 Taksici odasına ziyaret   

Emniyet Müdürü Hasan Onar Şoförler Odasına yaptığı ziyaret suçlularla korkmadan mücadeleye devam edeceklerini son olarak ilimizdeki taksi şoförlerine yönelik yaşanan gasp olayında şoförler birliğinin işbirliği ile kısa sürede çözümlendiğini söyledi.

Kısa sürede yakalandı

Geçtiğimiz hafta taksi şoförlerine yaşanan gasp olayı damgasını vurmuştu. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayın faallerini kısa bir sürede yakalamıştı. Olayın kısa bir sürede tamamlanması nedeniyle Şoförler Odası Başkanı Cemil Bora Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etmişti. Emniyet Müdürü Hasan Onar önceki gün Şoförler Odasına  bir nezaket ziyareti düzenledi.

Destek istiyoruz

Şoförler Odası Başkanı Cemil Bora ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Hasan Onar geçtiğimiz hafta taksici esnafına yönelik yaşanan olayın Şoförler Odasının yapılan işbirliği ile kısa bir sürede sonuç alındığını söyledi. Onar “ Toplumun asayişi için biz görevimizi layıkı ile yerine getirmeye çalışıyoruz. Suç ve suçlularla korkmadan mücadeleye devam edeceğiz. Tabi ki bunun içinde toplumun her kesiminden destek istiyoruz. Destek verildiği zaman olayların çözümü daha kısa oluyor. Bizler eleştirilere açığız. Yaptığımız yanlışlar olabilir. Bizi bu konuda uyarı bekliyoruz” şeklinde konuştu.  

Çok şanslıyız

Şoförler Odası Başkanı Cemil Bora, Oda Başkanlığı dönemde taksici esnafına yönelik 3 cinayet olayı yaşadıklarını son olarak bir ay içinde  dört taksici esnafına yönelik gasp olayı yaşandığını bu olayların çok kısa bir sürede çözüldüğünü söyledi. Bora “Tabi ki bu olayların çözülmesinde Emniyet müdürümüz Hasan Onar beyin büyük gayreti oldu. Kendisi gibi bir müdürümüz olduğu için çok şanslıyız. Sağolsun bizimle çok yakından ilgilendi. Olayın çözümü için büyük çaba gösterdi. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false