Anahtar Kelimeler:

Katı atık ve su birliği toplandı

Katı atık ve su birliği toplandı

 Yeşil Vadi Su Birliği ve Katı Atık Birliği Meclisi toplandı belediye meclis toplantısında gerçekleştirildi. Yeşil Vadi Su Birliği Başkanvekili Sıtkı Arifoğlu Başkanlığında 5 Meclis gündem maddesi görüşüldü.

Gündem maddeleri görüşüldü

2015 Mali yılı hazırlık bütçesinin plan ve bütçe komisyonuna havale edilerek bir sonraki meclis toplantısına görüşülmek üzere oylandı. 2015 mali yılı çalışma programı görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Birlik araçları kamuya tahsislidir şerhi verildi. Su arıtma tesisinin güvenliğini sağlamak için özel güvenlik izin belgesi meclis kararıyla alınarak son gündem maddesi oylandı. Son gündem maddesi iş makinesi birliğe hibe edilmesi oybirliği ile kabul edildi.

40 TL’den 45 TL’ye çıkarıldı

Ardından Katı Atık Birlik Meclisine geçildi. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır Katı Atık Birlik Başkanvekili olarak toplantıya başkanlık yaptı. Meclisin gündeminde birliğe üye olmayan Belediye ve kuruluşların depolama sahasına evsel katı atık getirmeleri halinde ödeyecekleri ücret 40 TL’den 45 TL’ye meclis kararıyla çıkarıldı. Birlik tüzüğünün katılım payları ise nüfus artışlarına göre oranlanarak artışa gidildi. 2015 yılı mali bütçesinin Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilerek bir sonraki toplantı tarihinde görüşülmek üzere oylandı ve toplantı tarihini belirledikten sonra Meclis toplantısı sona erdi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false