Anahtar Kelimeler:

Kaderine terk edildi

Kaderine terk edildi

 Ne olacak bu bina?

Dekanlık ile rektörlük arasında sorun var!

Kırıkkale Üniversitesi`nin Arpalık Çukuru Mevkiinde TOKİ`ye yaptırdığı hastane binası Kanser Araştırma Merkezi, Yanık Tedavi Merkezi ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi olarak hizmet verecek. Ancak ne hikmetse bir türlü açılamadı. Açılamadığı gibi kaderine terk edilmiş vaziyette bekliyor.

Sorun nedir?

Kırıkkale Üniversitesi`nin Arpalık Çukuru Mevkiinde TOKİ`ye yaptırılan hastane binası Kanser Araştırma Merkezi, Yanık Tedavi Merkezi ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi olarak hizmet verecek. Ancak ne hikmetse bir türlü açılamadı. Açılamadığı gibi kaderine terk edilmiş vaziyette bekliyor. Hastanenin neden açılmadığı bilinmiyor. Vatandaşlar hastanenin bir an önce açılarak hizmet vermesini istiyor. İddialara göre rektörlük ile dekanlık arasında bir süredir sorun yaşanıyor. Bu yüzden binanın açılması gecikiyor.

Bina çürüyor

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`nin ek binası olarak hizmet verecek Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi`nin ne zaman açılacağı merak konusu oldu. Yapımı tamamlanan hastane binasında fizik tedavinin yanı sıra kanser araştırma merkezi ve yanık tedavi merkezi de olacağı belirtilmişti. Tamamlanmış olan bina kaderine terk edildi. Yer yer çürümeye başlayan binanın durumu herkesi üzüyor.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli