Anahtar Kelimeler:

Ajans Kırşehir'de toplandı

Ajans Kırşehir

 Toplantı yapıldı

Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısı Makisoss Termal Otelde Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan`ın başkanlığında yapıldı.

Vali Kolat da katıldı

Kırşehir`de düzenlenen toplantıya Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illeri Valilerinin yanı sıra Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları, Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanları ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız katıldı.

Toplantı gündemi

Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan yaptığı açılış konuşmasında, 37 projenin imzalanarak uygulama aşamasına geçtiğini söyledi. Vali Ceylan konuşmasında, "34 Proje için 316 milyon 780 bin 58 lira tutarında kaynak aktarımı yapıldı. Proje uygulama aşamalarının Aralık ayı içerisinde tamamlanması planlanmakta Kapadokya tanıtım kitapçığı ve internet sitesi hazırlık çalışmalarına devam edilmekte bir önce ki ay Aksaray ve Nevşehir İş-Kur, İl Müdürlükleri ile ortaklaşa kariyer fuarları gerçekleştirildi" dedi. Toplantı gündemde yer alan konuların değerlendirilmesinin ardından karşılıklı yapılan istişare ile sona erdi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli