Anahtar Kelimeler:

Başkanlar Kırşehir'de toplandı

Başkanlar Kırşehir

 Toplantıya katıldılar

Kırıkkale İlçe Belediye Başkanları Kırşehir Ak Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantısına katıldı.

Toplantı yapıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, "Bu dönemde artık medeniyet belediyeciliğini ve medeniyet tasavvurunu merkeze alan bir belediyecilik anlayışını bütün şehirlerimize göstereceğiz, yaşatacağız" dedi. Gül, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca bir otelde düzenlenen, "AK Parti Yerel Yönetimler 3. Bölge Belediye Başkanları Toplantısının” açılış bölümünde yaptığı konuşmada, AK Parti belediyeciliğinin sadece Türkiye`de diğer partilere örnek temsil eden değil, dünyadaki yerel yönetimler ile belediyecilik standartlarını da daha yukarıya çıkaran çok önemli model olduğunu belirtti.

Çalışmalar anlatıldı

AK Parti belediyeciliğinin, Türkiye`de ve dünyada yerel yönetim başarısı noktasında efsane belediyecilik hizmeti ve hikâyesi olduğuna işaret eden Gül, "Bu başarımızın temelinde Sayın Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan`ın 1994`te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra yaptığı hizmetler yer almaktadır. AK Parti belediyeciliği geldiği tarihten itibaren İstanbul, Ankara, Konya gibi belediyelerimiz, şehirlerimiz bu gelenekle buluştuktan sonra hamdolsun altyapısı, üstyapısı tamamlanmış, artık bir medeniyet belediyeciliği yolunda bütün şehir halkına hizmet eden belediyecilik kimliğine bürünmüştür" diye konuştu.

Kırıkkale’den katılım

13 ilden 144 belediye başkanı ve diğer yöneticilerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantının amacının, AK Partili belediyelerin yaklaşık 9 aydır neler yaptığını ve bundan sonra neler yapılması gerektiğini değerlendirmek olduğunu dile getirdi. Amasya, Ankara, Bartın, Çankırı, Çorum, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale, Kırşehir, Samsun, Sinop, Tokat ve Zonguldak`tan yerel yöneticiler ve idarecilerin de yer aldığı toplantı, daha sonra basına kapalı devam etti.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli