Anahtar Kelimeler:

24 saat Kar'la mücadele

24 saat Kar

 Çalışmalar anlatıldı

Kırıkkale’de iki gündür etkili olan kar yağışı dolayısıyla Belediye’nin yaptığı kar mücadelesi konusunda bilgiler verildi. Belediye’nin 24 saattir çalışma yaptığı bildirildi ancak yüksek kesimler ve uzaktaki mahallelere ulaşım öğlen saatlerinde sağlanabildi. Buralara ekiplerin geç geldiği, hatta bazı yerlere gelmediği ileri sürüldü.

Belediye açıklaması

Belediye’den çalışmalar konusunda şu bilgiler verildi: “Belediyemiz iki gündür aralıklarla süren kar yağışı ile mücadelesini sürdürüyor. Şehrin farklı bölgelerinde yaşanan sıkıntılar, greyder, solüsyon maddesi ve tuzlama çalışması ile çözülüyor. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, iki gündür aralıklarla devam eden ve şehir hayatını olumsuz etkileyen kar yağışı nedeniyle çalışmalarına 24 saat devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde yeniden başlayan kar yağışına karşı ekiplerimiz, şehrin ana arterleri başta olmak üzere, ara mahalle ve sokaklara kadar ulaşıyor. Yol açma greyderleri, solüsyon dökümü ve tuzlama sistemi ile yaşanan olumsuzluklar ortadan kaldırıyor.

Neler yapılıyor?

3 solüsyon aracı, 8 tuzlama kamyonu, 3 greyder ve 80 personel ile çalışmalarına aralıksız devam eden Belediyemiz, karlanma ve buzlanmaya karşı ana cadde ve sokaklar başta olmak üzere, okul güzergahları, dolmuş güzergahlarını temizliyor. Aynı zamanda şehrimizde vatandaşlarımızın sıklıkla kullandıkları yaya yürüyüş alanları da Belediyemiz görevlileri tarafından temizleniyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin tüm bölgelerine yayılarak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.”



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli