Anahtar Kelimeler:

Güç Birliği yönetimi toplandı

Güç Birliği yönetimi toplandı

 Neler görüşüldü?

Güç Birliği Yönetim Kurulu Toplantısı bugün, Vali Ali Kolat’ın Başkanlığı’nda Valilik Makam Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Vali başkanlık etti

Yapılan toplantıya Vali Ali Kolat’ın yanı sıra, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, İlçe kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları ve diğer yetkililer katıldı. Vali  Ali Kolat, toplantı açılışında yaptığı konuşmada; “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Bir önceki Güç Birliği Mütevelli Heyet Toplantısında Kırıkkale Belediyemizin sorunlarını ve projelerini dinledik.

Lise ve yurt çalışması

Şimdi ise, ilçelerimizin belediyeleri ile ilgili ne gibi projeleri var ise onları dinleyelim istedik. Bu arada, ilçelerimizin ve kaymakamlıklarımızın öne çıkan sorunları varsa onu da burada görüşelim istiyorum. Mesela Sulakyurt ilçemizde ciddi manada bir yurt ihtiyacı var. Orada bir sağlık meslek lisesi var. Bu lisemizin yeniden yapılanması lazım. Bu gibi sorunları burada tartışalım istiyorum.  Ben, bu vesileyle toplantıya katılan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Takvim belirlendi

Toplantıda Güç Birliği Yönetim Kurulu toplantısı gündem maddeleri hakkında sekretaryanın bilgi arzı, İlçe Belediye Başkanlarının çalışmaları, hizmetleri, yatırımları, ihtiyaçları, sorunları ve taleplerinin değerlendirilmesi, Güç Birliği Mütevelli Heyet Toplantısının ev sahipliği ve takviminin belirlenmesi ve genel değerlendirmeler ele alındı.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli