Anahtar Kelimeler: kişi öğrendi

2 bin 320 kişi öğrendi

2 bin 320 kişi öğrendi

2 bin 320 kişi öğrendi

Osmanlıca kursuna katıldılar

Hayrat Vakfı, Milli Eğitim Bakanlığı,  Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu ve Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile yapılan işbirliği protokolü çerçevesinde açılan ücretsiz Osmanlıca Kurslarına katılan 2 bin 320 kişi devam ederek sertifika almaya hak kazandı.

TÖREN DÜZENLENDİ

Hayrat Vakfı Kırıkkale Temsilciliğinin açmış olduğu Osmanlıca kursu düzenlenen sertifika töreniyle sona erdi. Osmanlıca kurslarına katılan 2 bin 320 kursiyere sertifikaları dağıtıldı. Ayrıca bu kursiyerlerden  320´sine de  Kur´an-ı Kerim ve Tecvidli Okuma kursu bitirerek sertifikalarını aldılar. 2016-2017 Eğitim öğretim yılında 450 kursiyere Kur´an- ı Kerim ve Osmanlıca Kursu sertifikası verildi. Kırıkkale Üniversitesi Fen-edebiyat Fakültesi Yahya Kemal salonunda yapılan sertifika törenine Vali Vekili Adnan Kayık,  Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız,  Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy,  Müftü Yardımcısı Mustafa Turan ile birlikte Üniversite Hocaları katıldı.

BİLGİ VERİLDİ

İl Temsilcisi İsmail Efe ?Bu vesile ile bu kursların verilmesinde emeği geçen Yahşihan Halk Eğitim Merkezi yöneticilerimize , Kırıkkale Üniversitesi Rektörümüz ile Sürekli Eğitim Merkezi yöneticilerimize ve Kredi Yurtlar Kurumu Yurt Müdürlerimize Hayrat Vakfı adına ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Özellikle hiç bir ücret almadan büyük bir özveri ve fedakarlıkla bu kursları veren kurs hocalarımızı büyük bir sevgi ve saygı ile selamlıyoruz. Son olarak bu kurslarımıza teveccüh edip kurslarımıza katılan ve Hayrat Vakfının bu tarihi, milli, dini ve kültürel hizmetlerine ortak olarak kurslarımızı başarı ile bitiren kıymetli kursiyerlerimizi de tebrik ediyor ve hayatlarında başarılar diliyoruz? dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false