Anahtar Kelimeler: Milyon liralık imza

2 Milyon 650 bin liralık imza

2 Milyon 650 bin liralık imza

2 Milyon 650 bin liralık imza

Sözleşme imzalandı

Yerleşim birimleri ve arazilerini taşkın zararlarından koruyan yapıları ıslah ediliyor. Kırıkkale 56. şube taşkın koruma tesisleri korkuluk yapımı işine ait sözleşme imzalandı.

SÖZLEŞME İMZALANDI

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu´nun ve Genel Müdürlüğün talimatları çerçevesinde taşkın koruma tesislerinin faal hale getirilmesi ve amacı doğrultusunda faydaya sunulması amacıyla çalışmaları başlatılan, Ankara DSİ 5. Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan, Kırıkkale 56. Şube Taşkın Koruma Tesisleri Korkuluk Yapımı 2. Kısım İşine Ait Sözleşme,  12 Temmuz 2017 tarihinde DSİ 5. Bölge Müdürü Mahmut Dündar ile yüklenici Erol Özel - Möz İnşaat arasında imzalandı.

KIRIKKALE´YE HAYIRLI OLSUN

İmzalanan Sözleşme kapsamında, Kırıkkale ilinde bulunan; Aşağımahmutlar Köyü Etiler mahallesi, Tümen deresi, Kuyucak Deresi, Çullu mahallesi, Plevne Deresi, Çamca Deresinde, Sulakyurt İlçesi İlçe merkezi ile Yeniceli Köyü, Sarıkızlı köyü, Faraşlı köyü, Çevrimli Köyü, Ayvatlı köyündeki derelerde, Balışeyh İlçesi Beşbıçak Köyü deresinde,  Delice İlçesi İlçe Merkezi, Kavak köyü, Küçükafşar köyü, Koçubaba Köyü, Kurtoğlu Köyü, Hacıobası köyü Çerikli köyü derelerinde, Keskin ilçesi Konurhacıobası Köyü, Köprü köyü, Konur Köyü, Tavaözü köylerindeki derelerde, Olmak üzere toplamda 24.000 metre uzunluğunda taşkın koruma tesisi üzerine can ve mal emniyetinin temini için korkuluk imalatı yapılacaktır. Ayrıca tesisler üzerinde bulunan köprü ve menfezlere toplamda 900 metre uzunluğunda demir korkuluk da yapılacaktır. Yaklaşık 2.650.000 TL ?ye mal olacak bu iş ile, o yerleşim birimlerindeki halkımızın can ve mal güvenliği sağlanmış olacak hem de tesislerimiz estetik ve güvenli bir hale gelmiş olacaktır. Kırıkkale ilimize hayırlı olsun.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false