Anahtar Kelimeler: 2019 seçimleri önemli

?2019 seçimleri çok önemli?

?2019 seçimleri çok önemli?

?2019 seçimleri çok önemli?

 

Geleceğe odaklandılar

AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı Aralık Ayı Danışma Meclis toplantısı İl Başkanlığı Toplantı Salonunda yoğun katılımla gerçekleşti. Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Merkez İlçe Başkanı Av. Enver Kılıç seçim bittikten sonra kimsenin rehavete kapılmaması gerektiğini vurgulayarak 2019 seçimlerinin önemine değindiler.

HER ZAMAN AKTİF VE CANLIYIZ

Danışma Meclis toplantısının Divan Başkanlığını Hafize Yıldız yaparken Divan Başkan Yardımcısı Tarkan Zaim Yaşar, üyeliklerini İlyas Karakaya, Remzi Sazak ve Mesut Yerlikaya yaptı. Danışma Meclis Toplantısının açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Av. Enver Kılıç, ?Milletimizin sağduyusu ile son 14 yıldır bu memleket istikrarlı bir iktidar görmektedir. Bu hepimizin sevdası ve emeği ile olan şeylerdir. Sizlerin gayreti olmamış olsaydı bu istikrar mümkün olmayacaktı. Bunun için sizlere teşekkür ederim. 2019 seçimleri bizim için çok önemlidir. 2019 seçimlerinin neden hesabını yapıyorsunuz? diyebilirsiniz. Ama her şeyin bir bedeli vardır. Teşkilatımız her zaman olduğu gibi aktif ve canlıdır. Biz Merkez İlçe Başkanlığı olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız? dedi.

REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ

Kılıç´tan sonra söz alan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay konuşmasında, ?1 Kasım´da seçim oldu. Kırıkkale´de 3 Milletvekili çıkardık. Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın yol arkadaşı, Başbakanımız Hocamız Ahmet Davutoğlu´nun öğrencileriyiz. Onlardan öğrendiğimiz düstur ve edindiğimiz derslerle her gün partimize gelen vatandaşlarımızı karşılamaya çalışıyoruz. Onların derdine derman bulmaya çalışıyoruz. Başbakanımızın da dediği gibi yüzde 52 oyla tek başın iktidar olduk diye rehavete kapılmayacağız ve 2019 seçimlerine hazırlanacağız´ ifadelerine yer verdi.

AMACIMIZ ALLAH´IN RIZASINI KAZANMAK

Akçay, ?Seçim bitti diye biz köşemize çekilmedik. İl Başkanı olarak ben ve İl Başkan Yardımcıları arkadaşlarımla sanki seçim varmış gibi kendimize SKM programı hazırladık ve esnaflarımızı, STK´ları ve Basın kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Ziyarete gittiğimiz esnaflar ?Başkanım seçim bitti bu ziyaret neyin nesi?´ diye şaşırıyorlar. Biz de, ?Biz sadece seçimlerde gezmiyoruz. Seçim bitince de sizleri ziyaret ediyor ve dertleriniz sıkıntılarınız var sa dinlemeye geldik´ diyoruz. Bu herkesin hoşuna gidiyor. Teşkilatımız gecesini gündüzüne katıyor. Milletvekillerimiz sabah 04.00´lere kadar meclis çalışması yapıp sonra Kırıkkale´ye gelerek vatandaşlarla birlikte oluyor, dertlerini dinliyorlar. Hepimizin amacı Allah´ın rızasını kazanmaktır? şeklinde konuştu.

DAVAYA GÖNÜL VERDİK

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk ise, il teşkilatın üyesi olmaktan gurur duyduğunu belirterek, ?7 Haziran seçimlerinde aday oldum. Çalışmalarımızı yaptık, kapı kapı gezdik destek istedik. Ama milletvekili seçilemedim. Seçilemedim diye hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmadım. Allah´ın takdiri böyleymiş dedim kaderime razı oldum. Aradan 5 ay geçti 1 Kasım seçimleri geldi. Bu kez 2. sıradan aday oldum. Sizler çalıştınız ve Allah da takdir etti Milletvekili oldum. Cadde cadde, sokak sokak gezdik. Kırıkkale´den hiçbir beklentimiz olmaksızın biz bu davaya gönül verdik. Bizlere destek veren herkese gönülden teşekkür ederim? dedi. Konuşmaların ardından Merkeze bağlı mahalle ve köy temsilcilerine yaptıkları çalışmalardan dolayı plaket verildi.

 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false