Anahtar Kelimeler: milyon yatırım yapıldı

2.1 milyon yatırım yapıldı

2.1 milyon yatırım yapıldı

2.1 milyon yatırım yapıldı

 

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş, müşterilerine daha kaliteli hizmetler sunmak hedefiyle, mevcut aydınlatma sistemlerinde bakım, onarım ve yatırım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkent EDAŞ, Kırıkkale ilinde sürdürülebilir ve kaliteli enerji sağlamak için şebeke ve aydınlatma yatırımlarını sürdürüyor. Kırıkkale´de 2019 yılında yaklaşık 850 bin TL´lik aydınlatma yatırımı yapılacak.

AYDINLATMALAR YENİLENİYOR

Kırıkkale ilinde yapılan çalışma kapsamında ekonomik ömrünü dolduran aydınlatma ekipmanlarını yenileriyle değiştirirken, henüz ekonomik ömrünü doldurmamış, kullanılır durumda olan fakat dış etkenler sebebiyle arızalanan aydınlatma armatürleri de bakım ve onarımdan geçiriliyor.

Faaliyet gösterdiği 7 ilde 7.4 milyon nüfusa hizmet veren Başkent EDAŞ 2019 yılının ilk 9 ayında Kırıkkale´de yürütülen aydınlatma çalışmaları kapsamında;130 adet armatür ekonomik ömrünü tamamladığı için yenilenmiştir.  2089 adet armatür yanar hale getirilmiştir. Dış etkenler sebebiyle hasar gören 995 metre kablo yenilenmiştir. Başkent EDAŞ, sorumluluk bölgesinin genelinde yaptığı yatırımlar ve operasyonel iyileştirmeleri hayata geçirmeye ve bu hizmetleri müşterileriyle paylaşmaya devam edecek.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false