Anahtar Kelimeler: Nisan salonda kutlandı

23 Nisan salonda kutlandı

23 Nisan salonda kutlandı

23 Nisan salonda kutlandı

Renkli görüntüler yaşandı

Cumhuriyet Meydanı´ndaki ilk törende, Atatürk anıtına çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

TÖREN YAPILDI

Daha sonra kutlamalar kapsamında Şehitler Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Simgenur Ünsal, valilik makamına oturdu. Temsili vali, yaptığı açıklamada, dünya üzerinde benzeri bulunmayan bir anlayışla iki farklı unsuru bir arada taşıyan milli bir bayramı kutladıklarını söyledi. Ünsal, bu güzel günde kadın bir vali olarak görev yapmaktan gurur duyduğunu belirterek, "Kırıkkale´de bir şehidimiz var. Ona da Allah´tan rahmet diliyorum. Yakınlarına da baş sağlığı diliyorum." dedi.

ŞİİRLER OKUNDU

Ünsal, daha sonra Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu´yu arayarak, şehit cenazesi için alınan güvenlik önlemleri hakkında bilgi aldı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu´nda devam eden törende, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, konuşma yaptı. Bir kolu olmayan Lal Saran Anaokulu öğrencisi Ahmet Enes, Vali Haktankaçmaz´a Türk bayrağı hediye etti. Vali Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile öğrenciler ve vatandaşların katıldığı tören, şiirlerin okunması ve çeşitli gösterilerle sona erdi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli