Anahtar Kelimeler: Şubat sergisi açıldı

28 Şubat sergisi açıldı

28 Şubat sergisi açıldı

28 Şubat sergisi açıldı

Partide sergi ve açıklama yapıldı

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından ?28 Şubat Post Modern Darbe? konulu sergi ve basın açıklaması programı düzenlendi.

SERGİ AÇILDI

28 Şubat darbesinin yıl dönümü dolayısıyla Türkiye genelinde bir çok yerde olduğu gibi Kırıkkale´de de bazı programlar yapıldı. AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından da parti il binasında 28 Şubat konulu hem bir sergi açıldı ve hem de basın açıklaması yapıldı. ?28 Şubat Post Modern Darbe? konulu programda o günlerde yaşanan gelişmeleri anlatan gazetele manşetlerinden oluşan sergi açılırken, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen bir basın açıklamasında bulundu.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Darbeye yönelik açıklamada bulunan İl Başkanı Dağdelen, ?İl Başkanlığımızda 28 Şubat darbesine yönelik, o günleri unutmadığımızıanlatmak için böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Gazete manşetlerinde de görüldüğü gibi millete ve milli iradeye yönelik ifadeler dikkat çekici. İl Başkanlığımızda düzenlediğimiz ?28 Şubat Post Modern Darbe´ konulu sergi ve basın açıklaması; vatandaşlarımız, teşkilat mensuplarımız ve basından büyük ilgi gördü? dedi.

MİLLET İRADESİ HAKİM

Darbenin millet ve milli iradeye yönelik yapıldığını anlatan Dağdelen, ancak artık böyle bir durumun söz konusu olamayaağını, çünkü millet iradesinin üstün kılındığını belirtti. Dağdelen, ?Milletimiz darbelerden çok çekti. Fakat AK Parti iktidarı ile artık bu sıkıntılar yaşanmayacak. Çünkü millet iradesi hakim kılındı. Bu dönemde de darbe girişimleri oldu fakat milletimizin bize verdiği yetki ile bunu savuşturmasını bildik? dedi.

 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli