Anahtar Kelimeler: aileye kişi başı kömür

3 bin aileye kişi başı 2 ton kömür

3 bin aileye kişi  başı 2 ton kömür

3 bin aileye kişi başı 2 ton kömür

Kömür yardımı başladı

 

2017-2018 Kış dönemi için Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ihtiyaç sahibi ailelere kömür dağıtımını başlattı.

 

 

YARDIM YAPILDI

Kaletepe mahalle muhtarlığı önünde yapılan kömür dağıtımına katılan Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, Türkiye Kömür İşletmelerinden sağlanan kömürün Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelerin kışlık yakacak ihtiyacının karşılanması amacıyla dağıtıldığını söyledi. Vali Haktankaçmaz, ?2017 yılı için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında kayıtlı olan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 6000 ton kömür talep edilmiş olup 3000 aileye aile başı 2 ton kömür yardımı yapılacaktır.

 

GEREKEN YAPILACAK

Bugüne kadar 561 aileye 1122 ton kömür yardımı dağıtımı tamamlanmıştır. Bu günde Kaletepe Mahallesinde ikamet eden 210 aileye toplamda 420 ton kömür yardımı teslimatı yapılacaktır.?dedi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından ihtiyaç sahiplerine verilen kömürlerin başkalarına satılamayacağı yönünde uyarılarda da bulunan Vali Haktankaçmaz, ?İhtiyaç sahibi ailelerin kullanımı için verilen kömürler satılamaz. Satıldığının tespiti halinde kömürün alımını ve satımını yapan kişi içinde en ağır ceza ne gerekiyorsa onu uygulayacağız? şeklinde konuştu.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli