Anahtar Kelimeler:

Köy Yollarına Kış Hazırlığı

Köy Yollarına Kış Hazırlığı

İl Genel Meclisi Konuyu Görüştü.

 

İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarına devam ederken, köy yollarının kış aylarına hazır hale getirilmesi istendi. Bu ronuda mecliste görüşmeler yapıldı
 
İl Genel Meclisi Kasım ayının ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda İl Özel İdaresi yol ağında bulunan köy yollarından bakım onarım yapılması gereken yolların tespit edilmesi talebine ait İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu görüşüldü. Komisyon sözcüsü Mehmet Erdemir “İl Genel Meclisi üyeleri tarafından verilen önerge ile köylü vatandaşların ve köy muhtarlarının yollarının bakım onarım ve tamiri için talep geldiğini belirterek mevsim itibariyle kış aylarının yaklaşmasından dolayı tadilat ve bakım onarım yapılması gereken yolların tespiti istenmiştir.
 

Komisyonumuzun 10 günlük yaptığı çalışma sonucunda merkeze bağlı devlet yolu ile Dağevi köyü, Kazmaca Köyü ile Sulakyurt İlçe sınırı, Balışeyh İlçesi7ne bağlı Dikmen-Hıdırşeyh Köyleri arası, Çelebi’ye bağlı Halildede-Alıcıyeniyapan Halildede-Kaldırım, Delice’ye bağlı Tatlıcak-Ocakbaşı, Bozköy-Kurtoğlu, Alcılı-Doğanören Çerikli-Çongar, Hacıobası, Keskin’e bağlı Hacıömersolaklısı-Takazlı, Cinali, Olunlu, Haydardede-Köprüköy, Armutlu, Efendi-Yoncalı Keskin arası yolların bakım onarımı yapılması uygun görülmüştür” dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false