Anahtar Kelimeler:

Akçay Güven Tazeledi

Akçay Güven Tazeledi

Yoğun Katılım Oldu

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı 3. Olağan Kongresini dün gerçekleştirdi. Kongreye tek aday olarak giren mevcut Başkan Mürsel Akçay tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi. 

YOĞUN KATILIM OLDU
AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı bugün (Pazar) gerçekleştirdiği 3. Olağan Kongresinde seçime tek aday olarak giren mevcut Başkan Mürsel Akçay tekrar başkan seçilerek güven tazeledi. Kızılkanat İş Merkezinde gerçekleştirilen Kongreye, AKP Kırıkkale Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Özbayrak ve Turan Kıratlı, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur, AKP İl Başkanı Nuh Dağdelen, AKP Eski Merkez İlçe Başkanı Halil Danacı, AKP Eski Milletvekili Murat Yılmazer, Ankara Milletvekili Burhan Kayatürk, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
 
TÜRKİYE’Yİ AK’A BOYAYACAĞIZ
Kongre öncesi konuşma yapan Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı “ Siyaset bir bayrak yarışıdır. Herkes zamanı gelince görevini yapacak ve yerini yeni kişilere verecektir. Yerel seçimlerde hep beraber Türkiye’yi ‘ak’a boyayacağız. AK Parti bizim en büyük şansımızdır. Tüm Dünya’yı etkisi altına alan Küresel Kriz’den en az etkilenen ülke Türkiye’dir. Bu krizi en az zararla atlatacak ve bu krizi yapacağımız çalışmalarla lehimize çevireceğiz. Son 6 yılda Ülkemizde çok büyük atılımlar gerçekleşti” şeklinde konuştu. AK Parti İktidarının ülkesini ve insanını düşündüğünü ifade eden Kıratlı “ Toplu konutlarda yeni çalışmalara başladık. Ayda 100 YTL taksitlerle yeni toplu konut yapına başlanması planlanmaktadır. Artık Türkiye’de ev sahibi olmayan vatandaş kalmayacak” ifadelerine yer verdi.
 
GÖREVİMİZİ KENDİ ÇIKARLARIMIZ İÇİN KULLANMADIK
15 aydır bu şehri temsil etmek için TBMM’de görev yaptıklarını ifade eden Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Özbayrak “ Biz bu yola çıkarken Kırıkkale halkına sözler verdik. Vaktimizi boşa geçirmeyeceğiz. Bize verilen bu görevi kendi çıkarlarımız için kullanmayacağız. Bizim borcumuzu ödediğimize inanıyorum. Biz 3 milletvekili he zaman kendi çıkarlarımız göz ardı ederek halkımız için çalıştık. Bir araya gelerek halkımız için neler yapabileceğimizi planladık. Her zaman halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için neler yapabileceğimizi tartıştık ve bu yönde çalışmalar yürüttük. Çalışmalarımız her zaman devam edecek. Kırıkkale insanı her zaman en iyi hizmetlere layıktır. Bu düşüncelerle plan ve projelerimize devam edeceğiz. Kırıkkale’nin en büyük sıkıntısı iş ve aş oldu her zaman. Makine Kimya bu işlevini yitirir duruma geldi. Bu yöne çalışmalarımız oldu. Makine Kimya ile ilgili incelemeler yaparak rapor oluşturduk. Bu rapor şuan Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dadır. Bu konuya en kısa zamanda çözüm bulacağız” şeklinde konuştu.
 
SİYASETİ HİZMET ARACI OLARAK GÖRMEKTEYİZ
Göreve geldiklerinden beri çok büyük çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden diyen Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz “Kırıkkalemiz son 6 yılda merkezi hükümetin büyük desteğini gören illerin başında yer almaktadır. Bu çerçevede göreve geldiğimiz 2004 Mart’ından itibaren Kırıkkale’ye neler yapabiliriz düşüncesi içerisinde olduk. Bugün bu yaptığımız hizmetler şunu gösteriyor ki Kırıkkale Türkiye’de yaşanabilir 81 il arasında ilk 7 sırada görünmektedir. Bir zamanlar ilk 40 şehir arasında olmayan Kırıkkale’miz ne kadar geliştiğinin göstergesi bugün ortadadır. Biz siyaseti hizmet aracı olarak görmekteyiz. Bireysel istekleri bir kenara bırakmak zorundayız. İnsanlığa yararlı olmayan düşüncelerin karşısındayız ” sözlerine yar verdi.
 
 
TÜRK MİLLETİ’NE YAKIŞIR BİR HAREKATTIR
İl Koordinatörü ve Ankara Milletvekili Burhan Kayatürk yaptığı konuşmada “ Bu sağlamlıkla gittiğimiz sürece Anadolu insanı bizi yalnız bırakmayacaktır. Tüm Dünya çalışmalarımızı büyük bir hayranlıkla izlemektedir. Dünya’nın Ülkemizden beklediği farklı beklentiler mevcuttur. Bu beklentiler tarihimizden kaynaklanmaktadır” ifadelerine yer verdi. AK Parti harekatının Türkiye harekatı olduğunu ifade eden Kırıkkale Eski Milletvekili Murat Yılmazer “Bu Türkiye’yi çok iyi okumuş bir neslin harekatıdır. Sıradan bir harekat değil Türk Milleti’ne yakışır bir harekattır. AK Parti büyük icraatlar gerçekleştirmiştir. AK Parti hakkında aslı olmayan şeyler yazılıp çizildi. Ama icraatın olduğu yerde bu tip olayların olması doğaldır. AK Parti İktidarı Ülkesinin menfaatlerini düşünen ve bu yolda çalışan bir iktidardır” ifadelerine yer verdi.
 
EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çok büyük işler başardığını ifade eden AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen “Bütün seçimlere kazanılan başarılar Başbakanımızın başarısıdır. Başbakanımızın bizden istediği, siyaseti bir hizmet aracı olarak görmek ticaret aracı olarak değil” ifadelerine yer verdi. Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay ise yaptığı konuşmada “ Teşkilat olarak görevlerimizin bilincindeyiz. Bu bilinçle çalışmalarımıza devam edeceğiz. AK Parti tek başına iktidara gelmiş ve çok büyük atılımlar gerçekleştirmiştir. Son 5 yılda Ülkemizde ve İlimizde büyük gelişmeler yaşandı. Tüm Dünyada yaşanan küresek kriz ülkemizi diğer ülkeler kadar etkilemedi. Merkez İlçe Teşkilatı olarak Kırıkkalelik ruhunun pekiştirilmesi ve ilerlemesi için el birliği ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.      



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false