Anahtar Kelimeler:

Türk Metal`de Başkanlık Yarışı

Türk Metal`de Başkanlık Yarışı

Şube Başkanı Seçilecek.

 

MKE’de yetki mücadelesini kazanan Türk Metal Sendikasında Kırıkkale Şube Yönetim seçimi heyecan yaşanıyor. Gruplar oluştu, seçim heyecanı da başlamış durumda…
 
Çok sayıda aday adeta siyasiler gibi seçim büroları tutarak heyecanı daha da arttırıyorlar. Adaylar kendi guruplarını oluşturduktan sonra seçim çalışmalarını yürütmek amacıyla bürolarını da açmaya başladılar. Sendikadaki seçim heyecanı yerel seçimleri aratmıyor. Genel kurula kadar geçici şube başkanlığını yürüten Erdal Çulhaoğlu fabrikalara listelerin asıldığını bildirdi. Çulhaoğlu 5 Ocak’ta delege seçiminin olacağını söyledi ve 24 Ocak’ta ise genel kurulun yapacağını dile getirdi.
 
Gruplar Oluştu

Seçimle ilgili bilgiler veren Çulhaoğlu, “Bizler bütün işçi arkadaşlarımızla ile yetkiyi kazandık. Büyük bir çalışmaya girildi. Bu çalışmalardan zaferle çıktık. Yetki mücadelesindeki gibi seçimlerin iyi ve mutlu geçmesini diliyoruz. 125 delege ile seçime girilecek. Aday olan bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz” dedi. Adaylık için 4 grup oluşturuldu. İstikbal Zengin, Asalettin Pekdoğan, Mürsel Öcal ve Yahya Canpolat gruplarını oluşturarak seçimleri bekliyor. Bu arada ferdi olarak çalışma yapılanların olduğu öğrenildi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli