Anahtar Kelimeler:

Bahşılı TOKİ`de Teslimat Bekleniyor

Bahşılı TOKİ`de Teslimat Bekleniyor

Vatandaşlar Evlerine Kavuşmayı Bekliyor.

 

Bahşılı ilçesinde yapım çalışmaları tamamlanan ve teslim edilmeyi bekleyen 2.etap TOKİ evleri için tepki büyüyor. Konutlar tamamlanmış ve Aralık ayında teslim edileceği söylenmesine rağmen verilmediğini belirten konut sahipleri, üçüncü taksitini ödedikleri TOKİ evlerinin kendilerine verilmesini bekliyorlar.
 
KİRADAN KURTARIN
Bahşılı’da 2.etap TOKİ evlerine yazılan ve uzun süredir taksitlerini ödeyen konut sahipleri tepkili. 2.etap TOKİ konutlarının yapımı tamamlanmasına karşın halen teslim alamadıklarını ve bu nedenle mağdur olduklarını dile getiren vatandaşlar, bir taraftan taksit öderken diğer taraftan da kiracı oldukları evin taksitini ödemeye devam ettiklerini ifade ederek, büyük sıkıntı yaşadıklarını söylediler. Konutlar teslim edilmediği için oturamadıklarını ve bu yüzden bir taraftan TOKİ aidatı diğer yandan kira ödemek zorunda kaldıklarından dolayı sıkıntı yaşadıklarını hatırlatan konut sahipleri, bir an evvel konutlarına oturmak ve kira ödemekten kurtulmak istediklerini söylediler.
 
PARA YETİŞTİREMİYORUZ
TOKİ ikinci etap evlerinin teslim edilmesinin iki defa ertelendiğini, şuana kadar da her hangi bir açıklama yapılmadığına dikkat çeken konut sahipleri, “büyük ümitlerle TOKİ’ye kira öder gibi ev sahibi olmak istedik. Ancak ne evimize kavuştuk nede kira ödemekten kurtulduk. Artık dara düştük. İki taksiti yetiştirmek zor geliyor. Bir an evvel evimize kavuşup kira ödemekten kurtulmak ve rahatlamak istiyoruz. Yetkililer umarım sesimizi duyar ve 2.etap toki evlerinin teslimine başlarlar. Yoksa bu gidişle icralık olacağız.” dediler.


  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false