Anahtar Kelimeler:

Merkez İlçeden Korkmaz`a Destek

Merkez İlçeden Korkmaz`a Destek

Akçay: Korkmaz`a Tam Destek Veriyoruz.

 

Önceki gün Kültür Merkezi’nde düzenlediği bir toplantı ile belediyedeki beş yılını değerlendiren Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ı bir destek de partinin Merkez İlçe Başkanlığı’ndan geldi.
 
Başkan Veli Korkmaz, önceki akşam Vural Alabalık Tesisleri’nde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay ve yönetim kurulu üyelerinin verdiği yemeğe katıldı. İl Başkanı Nuh Dağdelen’in de iştirak ettiği yemekli toplantıda merkez ilçe yönetimi Başkan Korkmaz’a tam destek olduğunu açıkladı. Yemekli toplantıda bir konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay, “Sayın Başkanımıza güveniyoruz. Burada hem sohbet etmek için ve hem de kendisine destek olduğumuzu göstermek için bir araya geldik. Toplantımıza iştirak etmesi bizlerdi onurlandırmıştır” dedi.
 
Daha iyi olacağız

Akçay, “Sayın Başkanımızın şehrimize çok güzel hizmetleri oldu. Daha da olacak inşallah. Bizler kendisine söz veriyoruz, çıtayı yükselteceğiz, oyumuzu artıracağız. Geçmiş orandan daha yüksek oy alacağız. Kendisine tam destek olacağız” dedi. Belediye Başkanı Veli Kokmaz ise Akçay ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Hizmetlerimiz devam edecek. Kırıkkale’yi daha yaşanabilir kent haline getireceğiz. Bunun için hep birlikte çalışacağız” dedi. İl Başkanı Nuh Dağdelen’de toplantıdan dolayı ilçe yönetimine teşekkür etti ve “Hepimiz destek olacağız” dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli