Anahtar Kelimeler: 3917 metrede gölge dansı

3917 metrede gölge dansı!

3917 metrede gölge dansı!

3917 metrede gölge dansı!

Zirvede bakın ne yaptılar?

 

 

Kırıkkale´de Dağcılık İl Temsilcisi Metin Atun´un çevresinde birleşen Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri düzenledikleri Erciyes Dağı zirve tırmanışında kayalıklar üzerinde gölge dansı yapmanın keyfini yaşadılar.

 

ZİRVEYE ÇIKTILAR

Kırıkkale´de Dağcılık İl Temsilcisi Metin Atun´un çevresinde birleşen Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri düzenledikleri  Erciyes Dağı zirve tırmanışında kayalıklar üzerinde gölge dansı yapmanın keyfini yaşadılar. Kırıkkaleli dağcılar 3917 rakımlı  Erciyes Dağı zirvesine tırmanma fırsatı yakaladılar.  Kırıkkale Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri  Erciyes Dağı´nda yakaladıkları bu fırsatı değerlendirerek  Erciyes dağının 3.700 metre rakımlı Hörgüç kaya bölgesindeki klasik rotadan devam ederek zirveye ulaştılar. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte tırmanmaya başlayan ekip karşılarına çıkan kendi gölgelerini dans haline getirerek eğlendiler.

 

ZİYARET AÇIKLAMASI

Öncesinde beş kez daha  Erciyes Dağı´na tırmandığını belirten  Kırıkkale Dağcılık Sporu İl Temsilcisi Metin Atun, "Her defasında değişik heyecan ve güzellikleri yaşıyoruz burada, bu sefer de arkadaşlarımızın oluşturduğu gölge oyununun yanı sıra zirvedeki, sis, yağmur olmadan oluşan gökkuşağı, zirvenin keyfini ikiye katladı. Zirveye 6 kişilik ekibimizin tamamı ulaşırken dört sporcumuz için  Erciyes, ilk tırmanışlarıydı. Burada grup olarak zirvede ve zirve yolunda  Sivas,  Kocaeli,  Niğde,  İstanbul,  Nevşehir,  Kayseri illerinden olmak üzere 9 ayrı grupla tanışma fırsatını yakaladılar. Bugüne kadar dağcılık kulübümüz olarak 19 yılda 378 tırmanışa imza attık, bu süre içerisinde 6 proje üretirken ´Spor kardeşliktir, küçük yaşta başlar´ projesinde ayrı illerden köy ve şehir okulları olmak üzere 186 ortaokul öğrencisini dağcılık sporuyla tanıştırmayı da başardık" dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli