Anahtar Kelimeler: kişinin kredisi onaylandı

42 kişinin kredisi onaylandı!

42 kişinin kredisi onaylandı!

42 kişinin kredisi onaylandı!

42 esnafa can suyu!

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, KOBİ destek kredisine esnafların çok ihtiyacı olduğunu Esnafların destek kredisini aldığı takdirde cansuyu olacağını belirtti.

50 BİN TL´LİK KREDİ

2016 yılının son ayında KOBİ´lere 50 bin TL faizsiz kredinin 1 yıl ödemesiz 36 ay taksitle verileceği duyurulmuş ve Kırıkkale´den Binbeşyüze yakın başvuru olmuş, bu başvurulardan sadece 42 KOBİ´ye kredi onaylanmıştı. Ancak başta Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken başta olmak üzere Kırıkkale Birlik Başkanı Süleyman Köstekli de bu sayının az olduğunu, bu fondan tüm Esnaf ve Sanatkârımızın yararlanması gerektiğini bildirmişlerdi. Önce ki akşam Başbakan Binali Yıldırım´la bir toplantı ile bir araya gelen Esnaf Temsilcilerinin Başkanları konuyu iletmişler ve Başbakan Binali Yıldırım ise ?Kobi Kredisi alamayan Esnaflarımızın dosyaları incelenip, kredi almaya müsait olan ve müracaat eden Esnaflarımızın tamamına KOBİ Destek Kredi verilecek? ifadesinde bulundu.

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, ?Önemli bir gelişme. KOBİ desteğini yeterli bulmuyorduk. Bu konuyu birçok platformda dile getirdik. Bu desteğe Esnaf ve Sanatkârımızın çok ihtiyacı vardı. İnşallah Hükümetimiz en kısa zamanda bizim ?cansuyu Kredisi? diye tanımladığımız bu ödemeleri Esnafımıza dağıtmaya başlar.  Buradan Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği olarak Başta Sayın Başbakanımız Binali yıldırım´a Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi´ye, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu´na, Maliye Bakanı Naci Ağbal´a Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürü Necmettin Erkan´a ve Konfederasyonumuzun Genel Başkanı Bendevi Palandöken´e teşekkürlerimizi iletiyoruz? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false