Anahtar Kelimeler:

Alperenlerde Devir Teslim

Alperenlerde Devir Teslim

Kırıkkale Alperen Ocakları`nda Başkan Değişimi.

 

Kırıkkale Alperen Ocakları eski Başkanı Mustafa Demirbaş yeni başkanı Önder Parlak’a başkanlığı devir etti. Devrederken bayrak içine sarılmış bir Kur’an-ı Kerim de verildi.
 
Devir teslim programında Alperen Ocakları Genel Başkanı Abdullah Güngör’de vardı. Güngör BBP Genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun Kahramanmaraş’ta başına gelen talihsiz kaza hakkında çok üzüntü duydukları belirti. Güngör, “Kaza yerinde hiçbir siyasetçi yokken Alperen Ocakları ordaydı. Yapılan 3,5 saatlik bir aramanın ardından bulunamadı. Hava şartlarından dolayı ve gençler donma ihtimalleri olduğundan dolayı aramayı kestik” dedi.
 
Güngör bu tür kazalarda hava şartlarının çok sert olduğundan dolayı zaman faktörünün çok önemli olduğunu değindi. Muhsin Yazacıoğlu’nun başına gelen bu talihsiz olayı Güngör “Garip geldi garip gitti” sözleriyle açıkladı. Abdullah Güngör “Bu kaza sonucunda halk Muhsin Yazıcıoğlu’na sevgilerini göstermek için Alperen Ocakları Genel Merkezine Ocak açmak için telefon ediyorlar” dedi.
 
Güngör, yeni başkan Önder Parlak’a başarılar diledi. Önder Parlak’da kazadan duydukları üzüntüyü dile getirdi ve “Bu kaza hepimizi derinden yaraladı. Ancak sayın başkanımızın bize emanet ettiği bayrağı hiçbir zaman yere düşürmeyeceğiz. Bize verilen bu görevi başarı ile yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. Görevlendirmenin ardından ocakta yeni yapılanma olacak.


  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli