Anahtar Kelimeler:

Öğrenci Meclisi Başkanı Görevde

Öğrenci Meclisi Başkanı Görevde

Yeni Seçilen Öğrenci Başkanı, Erdoğan ve Gül`le de Görüşecek.

 

Kırıkkale Öğrenci Meclisi Başkanı seçilerek görevine başlayan Kırıkkale Lisesi öğrencisi Oğuz Kaan Altıntaş çalışmaları kapsamında öğrencileri ziyaret ederek görüşlerini alıyor. Altıntaş, sorunlara çözüm için bu görevde olduğunu kaydetti. 
Çalışmalar kapsamında okulları ziyaret eden Öğrenci Meclisi Başkanı Altıntaş, önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı da ziyaret edecek. Demokrasiye genç beyinler yetiştirmek amacıyla uygulamaya konulan proje kapsamında Meclis Başkanı Seçilen Altıntaş, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Altıntaş “Burada yaşanana sorunları dile getireceğim. Okulumdan başkan seçildikten sonra Kırıkkale genelinde yapılan seçimle başkanlığa geldim. 20-25 Nisan tarihleri arasında Türkiye Öğrenci Meclisi toplantısı olacak. Ankara’da yapılacak toplantıda bize TBMM Başkanı Köksal Toptan ve Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik eşlik edecek. Ayrıca Siyaset Meydanı programına katılacağız. Katılacağım toplantıda gençliğin temel sorunlarını dile getireceğim. Biz sorunlara çözüm için buradayız” dedi.
Kırıkkale Öğrenci Meclisi Başkanı Oğuz Kaan Altıntaş’ın önümüzdeki günlerde Show televizyonunda canlı olarak yayınlanacak Siyaset Meydanı programına da katılarak, öğrenci hakları konusunda diğer illerin Öğrenci Başkanlarıyla birlikte görüşlerini açıklayacağı öğrenildi.


  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false