Anahtar Kelimeler:

Gençlik Meclisi Toplandı

Gençlik Meclisi Toplandı

Gençlik Şöleni Gerçekleştirilecek.

 

Kent konseyi çatısı altında liseleri ve Kırıkkale gençliğini daha aktif hale getirmek amacıyla gençlik meclisi kuruldu. Gençlik meclisi ilk toplantısını Kırıkkale il öğrenci meclisi başkanı Oğuz Kaan Altıntaş’ın başkanlığında Kırıkkale Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirdi.
Kırıkkale genelindeki lise ve dengi okullardan temsilcilerin katıldığı gençlik meclisi toplantısında bir konuşma yapan Kırıkkale il öğrenci meclisi başkanı Oğuz Kaan Altıntaş, amaçlarının Kırıkkale gençliğini daha aktif ve sosyal hale getirmek olduğunu söyledi. Kırıkkale’nin geleceğinin kendilerine emanet olduğunu söyleyen Altıntaş, “biz de Kırıkkale gençliği olarak bu emanete en güzel şekilde sahip çıkabilmek için kendimizi geliştirmeli ve gerekli donanıma sahip olmalıyız” dedi.
Gençlik Şöleni Yapılacak
Altıntaş meclis toplantısında yaptığı konuşmada 11 Mayıs Pazartesi günü Gençlik Meclisi’nin tanıtımı için bir gençlik şöleni düzenleneceğini, şölende konserler verileceğini ve çeşitli sergilerin ziyaretçilerin beğenisine sunulacağını kaydetti. Altıntaş gençlik şölenine tüm Kırıkkaleli vatandaşların davetli olduğunu söyledi.
Arif Çakıroğlu - Haberkale


  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli