Anahtar Kelimeler:

Yahşihan`da Tiyatro Gecesi

Yahşihan`da Tiyatro Gecesi

Başkan Sungur`dan Tiyatro Jesti.

 

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur hafta sonunda ilçe merkezinde bulunan egemenlik parkında ilçe halkına yönelik tiyatrocuları getirerek, tiyatro ziyafeti verdi. Egemenlik parkında gerçekleşen tiyatro gösterisine ilçe halkının özellikle bayanların ilgisinin olduğu gözlendi.
Yahşihan ilçe merkezinden bulunan egemenlik parkında Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un desteği ile tiyatro gösterimi gerçekleştirildi. Özellikle karnelerini alan lise ve ilköğretim okulu öğrencilerine moral amaçlı organize edilen tiyatroda, ilçe halkının büyük ilgi gösterdiği gözlendi. Biz Deli Deriz adlı tiyatro oyununu sergilendiği ilçe merkezinden gece geç saatlere kadar vatandaşlarımız vakit geçirme imkanına sahip oldu. Tiyatro gösterisine özellikle bayanların ilgi gösterdiği gözlerden kaçmadı. Mehmet Demirkıran yönetiminde İlkay Demirkıran, Ali Rıza Demirkıran, Mehmet Sönmez eşliğinde oluşan tiyatro ekibi kendilerini izlemeye gelen vatandaşlarımıza unutulmaz bir akşam yaşattılar.
Tiyatro Festivaline Başlayacağız
Tiyatro gösteriminin sona ermesinin ardından kısa bir konuşma yapan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, “değerli hemşehrilerim, bugün burada belediyemiz tarafından organize edilen tiyatroya geldiğiniz için hepinize sevgilerimi sunuyorum. İnanıyorum ki sizlerden aldığımız güç ve destekle bu tür etkinliklerimizi ilçemizde sürdürmeye devam edeceğiz. Bugün ilçede öğrenim gören gençlerimiz için çok mutlu bir gün,. Bütün yavrularımız karnelerini aldılar. Yahşihan Belediyesi olarak Allah bizlere ömür verdiği taktirde her yıl okulların kapandığı hafta ilçemizde tiyatro festivali düzenleyeceğiz” dedi.
Belediye başkanı Ahmet Sungur tiyatro gösteriminin ardından tiyatro ekibine teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.


  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false