Anahtar Kelimeler: yıldızlı yolunda ilerliyoruz

?5 yıldızlı oda yolunda ilerliyoruz?

?5 yıldızlı oda yolunda ilerliyoruz?

?5 yıldızlı oda yolunda ilerliyoruz?

TSO´da kıyaslama çalışması

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri verdiği hizmetin kalitesini artırmak için, akreditasyon denetimi öncesi Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası´nda kıyaslama çalışması yaptı.

HİZMET KALİTEMİZİ ARTIRMAKTIR

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı yaptığı açıklamada "Kırıkkale Ticaret ve Sanayi  Odası Akreditasyon sürecini başarılı bir şekilde sürdürüyor. Ocak ayında yapılacak denetimler için tüm hazırlıkları tamamlamak üzereyiz. Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odasına ziyaretimizin sebebi de iki oda arasında kıyaslama yaparak hizmet kalitemizi artırmaktır.´´şeklinde konuştu.

VİZYONA  KATKI SAĞLAYACAĞIZ

Varlı açıklamasının devamında ise, "Akredite oda olduğumuzda; Ülkemizin tamamını kapsamına alarak iş dünyasının gelişme ve büyümesine yardımcı olma noktasında; yerel, bölgesel ve ulusal düzeyde en yüksek kalitede temsil, hizmet ve destek sağlayarak etkin bir oda ağına yönelik uzun vadeli vizyona da katkı sağlayacağız.´´

SUNUMLARININ ARDINDAN SON BULDU

"Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Pınar Demir ve tüm personellerine gösterdikleri misafirlikten ötürü teşekkür eder saygılarımızı sunarız.´´dedi.  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon Sistemi doğrultusunda Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası arasında yapılan kıyaslama çalışması, karşılıklı hediye sunumlarının ardından son buldu.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli