Anahtar Kelimeler: kişilik başvuru

50 kişilik işe 200 başvuru!

50 kişilik işe 200 başvuru!

50 kişilik işe 200 başvuru!

 

Latin fabrikası personel alıyor

Çankırı Sumitomo Rubber lastik fabrikası işçi alımları için Kırıkkale´yi de tercih etti. Grand Doğan Hotel´de başvurular gerçekleştirilirken, 50 kişilik kontenjan için yaklaşık 200 kişi işe girmek için başvuru yaptı.

BAŞVURULAR KABUL EDİLİYOR

Üç kişilik bir heyet sabah saatlerinde hotele gelerek, başvuruları kabul etti. Sumitomo Rubber işe alım ve eğitim  sorumlusu Selen Delialioğlu, lastik fabrikası için kriterlerinin olduğunu ifade etti. Delialioğlu, ? Vardiyalı çalışabilecek, 18-40 yaş aralığı, en az ortaokul mezunu, tecrübeli ve tecrübesiz işçi alacağız. Ayıca işçilerimiz için her gün servis imkanımız olacak. İlk ay için yaklaşık 50 işçi almayı düşünüyoruz? dedi.

SUMİTOMO CORPORATİON

Sumitomo genel merkezi Japonya´da bulunan, 70 ülkede 150 mahalde küresel işletmeleri bulunan bir şirket, yaklaşık 780 şirketten ve 70 binin üzerinde personel oluşan entegre bir ticari kuruluş. Sumitomo´nun Türkiye pazarında ki faaliyetleri ise 40 yılı aşkın bir geçmişe sahip Sumitomo Corporation Dış Ticaret AŞ Türkiye Sumitomo Corporation ve Japonya´daki üyeleri tarafından 1997 yılında yüzde 100 yabancı sermayeyle kuruldu. Sumitomo Corporation Dış ticaret AŞ´nin faaliyetleri arasından metal, makine, gıda, maddeleri ve kimyasal ürünlerin ithalatı ve ihracat, tarıma, çevreye ve kamu sağlığına hizmet eden ürünlerin yurtiçi satışları ve plastik ticareti pazarları gibi ticari faaliyetleri bulunuyor. 

 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli