Anahtar Kelimeler:

En İyi Çıkış Ödülü

En İyi Çıkış Ödülü

Gençlik Meclisi`ne En İyi Çıkış Yapan Kent Konseyi Ödülü.

 

Türkiye’de en iyi çıkış yapan Kent Konseyi Gençlik Meclisi Ödülü Kırıkkale Gençlik Meclisi’ne verildi.
Kent Konseyi Kırıkkale Gençlik Meclisi yürütme kurulu üyeleri Özlem Sevinçli, Murat Başer ve Ömer Faruk Çetiner 30 Eylül–4 Ekim tarihleri arasında Kuşadası’nda düzenlenen Ulusal Gençlik Parlamentosuna Kırıkkale Belediye Başkanlığının desteği ile Kırıkkale delegeleri olarak katıldı.
Toplantıda Ulusal Gençlik Parlamentosunun kurumsallaşması ve Kent Konseylerinin yapısı hakkındaki çalıştaylara katılan delegeler görüşlerini bildirdi. Toplantılara Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Türkiye YG–21 Programı Ulusal Koordinatörü Sadun Emiralp katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda 2009 ve sonrası dönemlerde gençlik politikaları hususlarını ortaya koydular. 81 ilden toplantıya katılım gösteren gençler oturumlar dışındaki vakitlerde fikir paylaşımlarında bulunarak yeni döneme ilişkin hazırlık yaptılar.
Kendilerini İspatladılar
Kırıkkale Kent Konseyi Gençlik Meclisi kurulmasından kısa bir süre sonra yerel halka kendisini tanıtması, benimsetmesi ve aldığı kararlarla ulusal düzeyde kendini ispatlayarak büyük takdir topladı. Türkiye’de En İyi Çıkış Yapan Kent Konseyi Gençlik Meclisi Ödülü Kırıkkale Gençlik Meclisine Verildi. Kırıkkale Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri meclisi tanıtma anlamında gösterdikleri performans ve görüşmeleriyle dikkati çekti.
Yeni Kurula Hazırlık
Kırıkkale Kent Konseyi Gençlik Meclisi yürütme kurulu üyesi Özlem Sevinçli, bu ödülün bir jüri kararından öte ulusal gençlik parlamentosu parlamenterlerinin demokratik oy haklarıyla belirlemeleri neticesinde meclisimizin diğer meclislerce takip edildiği ve beğenildiğinin bir göstergesi olduğunu belirtti. Yeni dönem itibariyle ekim ayının sonlarına doğru yeni bir Genel Kurul yapmayı planlayan Kırıkkale kent konseyi gençlik meclisi yeni dönemdeki çalışmalarına aldığı bu ödülle daha bir hız kazandıracaktır. Toplantı dönüşü Yürütme Kurulu üyeleri Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ’ı makamında ziyaret ederek ödülü takdim ettiler. Gençlerle bir süre sohbet eden ve onları başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek hediyeler verdi.
Haberkale


  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli