Anahtar Kelimeler:

Emniyetten Öğrencilere Kitap

Emniyetten Öğrencilere Kitap

Mehmet Akif Ersoy Okulu Öğrencilerine Kitap Dağıtımı Gerçekleştirildi.

 

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen Kardeş Okul Kampanyasında, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okuluna 430 kitap ve 126 test kitabı dağıtımı yaptı.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü`nden öğrencilere yapılan bu anlamlı kitap dağıtımına Asayiş Şube Müdürü Güngör Şener, Çocuk Şube Müdürü Erdal Akkuş, Toplum Destekli Polis Şube Müdürü Erhan Cülha katıldı. Öğrencilere dağıtılan toplam 556 kitabı ise, emniyet ekiplerinin görüşmesi ile Çaka, ABC, Ekolfen, Final, Maltepe, Mezun, Rasyonel ve Yön dershanelerinden kitapların toplanması ile oldu. Emniyet ekipleri bu dershanelerle işbirliği yaparak 7. ve 8. sınıf öğrencileri sınavlara hazırlamak için büyük bir hizmete imza attı.

Öğrenciler Çok Sevindi

Öğrencilerin kitaplarını alırken sevinci ise görülmeye değer bir olay olarak gözlendi. Çocukların çoğunun polis ekiplerine karşı tutumu ve sevecen yaklaşımı ise günün en güzel olaylarından birisiydi. Okulun kardeş okul seçilmesini ve emniyetin yardımlarının çocuklar açısından büyük bir sevinç yaşattığını söyleyen Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Mustafa Çolak, “Emniyetimizin yaptığı bu çalışma gerçekten bizleri çok sevindirdi. Sınava hazırlık yapan 7. ve 8. sınıf öğrencilerimize yardımcı olacak bu kitapların, sınavlardaki artısı çok büyük olacaktır” dedi.


  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false