Anahtar Kelimeler: ÖĞRENCİ SEVİNDİRİLDİ

600 ÖĞRENCİ SEVİNDİRİLDİ

600 ÖĞRENCİ SEVİNDİRİLDİ

600 ÖĞRENCİ SEVİNDİRİLDİ

Yardımda bulundular

Yardım faaliyetleri başta olmak üzere kan bağışı, sağlık ve eğitim alanında çalışmalarını sürdüren Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı tüm yurtta kardeşliğimizi pekiştirecek projeleri bir bir hayata geçiriyor.

YARDIM YAPILDI

Çocuklar ile ilgili projelere özel önem veren Şube Başkanlığı, geçtiğimiz aylarda 81 ile 81 anaokulu projesini de başladı. Kırıkkale Kızılay Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan´ın önderliğinde de, 600 öğrenciye giyim ve ayakkabı yardımı yapıldı. Yardımların dağıtımına İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Ümit Ünker katıldı. Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip İlkokul ve Ortaokuluna, Nuran Refik Altaş Ortaokuluna, Özbek Saran İlk ve Ortaokuluna, İsmail Üstüner İlkokuluna, Cumhuriyet İlkokuluna ve Çullu İlkokuluna dağıtıldı.

KAPLANHAN BİLGİ VERDİ

İçinde çocuk olan projelerin kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade eden Kaplanhan, ?Türk Kızılayı çatısı altında yapılan her yardım ve projenin manevi değer ve gücünün birbiri ile karşılaştırılamayacak kadar değerli olduğunun bilincindeyiz ve çocuklarımız için atılan her bir adımın, yardımın ve yürütülen projenin aynı zamanda yarınımıza yapılan bir yatırım olduğunun farkındalığı ile hareket ediyoruz. Bu minvalde, 81 il 81 Anaokulu projemiz ile ülke çapında çocuklarımızın okul öncesi eğitiminde de rol almaya devam ediyoruz? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false