Anahtar Kelimeler:

Bakan Yıldız İle Gündem Bahşılı

Bakan Yıldız İle Gündem Bahşılı

Bakan Taner Yıldız, Bişkin ve Tandoğan İle Görüştü.

 

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri’deki programına giderken daha önce planlanmış kahvaltı için Soysaldı tesislerinde Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin ve Bahşılı Kaymakamı Elif Nur Bozkurt Tandoğan ile bir araya geldi. Hoş bir ortamda geçen kahvaltıda Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, ilçede çalışması devam eden Yüksekokul ve Tekstil fabrikası için bakandan destek istedi. Bakan Yıldız ise Bahşılı için yapılacak olan her çalışmanın yanında olduğunu ifade etti.
Bakan Yıldız’ın kahvaltısına Bahşılı ilçesi damgasını vurdu. Kırıkkale’nin çalışkan ilçe Belediye Başkanlarından Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin ile Bahşılı Kaymakamı Elif Nur Bozkurt, Tandoğan Enerji ve Tabi Kaynakları Bakanı Taner Yıldız ile bir araya geldi. Kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun olduğu gözlenen Bakan Taner Yıldız, Bahşılı’yı bildiğini ve takip ettiğini ifade ederek “Başkanın başarılı işlere imza attığını gördüm” dedi. Yıldız, ayrıca Kızılırmak’ın ilçenin tam göbeğinden geçtiğini bildiğini ve yazın özellikle çok güzel bir ilçe olduğunu ifade etti.
Bişkin, Faaliyetlerini Anlattı
Kahvaltıda ağırlıklı gündem maddesi Bahşılı idi. İlçede son 6 yıldır Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade eden Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülke genelindeki hizmetlerini örnek alarak bizler de ilçemizde halkımızdan aldığımız destekle görevimizi en iyi şekilde sürdürmeye gayret gösteriyoruz. İlçemiz konumu gereğiyle kışın 10 bin, yazın ise 30 bin nüfusa yaklaşan bir ilçe konumunda. İlçemiz içerisinde kilit parkesiz mahallemiz yok, her mahallede çocuk oyun alanları, kapalı pazarı, asfaltlı caddeleri ile adeta bir şehir görümüne kavuşmuştur.”
Kırıkkale’ye Yaşam Alanları Sunuyoruz
“İlçemizin çeşitli bölgelerine 20 bin adet yetişkin fidan dikimini gerçekleştirerek, Kızılırmak’ın kenarında Yeşil bir Bahşili için ilk adımları attık. İlçemiz adına zaman zaman sosyal ve kültürel çalışmalara imza attık. İlçemiz içerisinde ikamet eden, mağdur ailelere elimizden gelen imkânlar doğrultusunda yardımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Belediyemiz garajına yeni araçlar katarak, daha güçlü ve daha iyi konuma gelmesini sağladık. İlçemizde Eğitime vermiş olduğumuz desteğin yanı sıra ilçemizde evde oturan kadınlarımız için kurslar organize ettik. Sınırlarımız içerisinde Luna Parkın kurulmasını sağlayarak Kırıkkale’ye yeni yaşam alanlarının ortaya çıkmasını sağladık. Devletimizle, İktidarımızla Milletvekillerimizle, uyum içerisinde Bahşılımız da engelleri bir bir aşıyoruz.”
Tekstil Fabrikası Yatırımı Geliyor
“İşsizliğin her geçen gün artan ülkemizde ve ilçemizde Kaymakamımız Elif Nur Bozkurt Tandoğan ile girişimlerimiz çerçevesinde Türkiye’nin önde gelen tekstil fabrikalarından biri ilçemiz sınırlarında kurulması kararlaştırıldı. Tekstil Fabrikasının kurulmasında Kırıkkale Valimiz Hakan Yusuf Güner Beyin büyük desteğini gördük. Kaymakamımız Elif Nur Bozkurt Tandoğan ile birlikte ilçemizde güzel projelere imza atmaya devam ediyoruz. Ayrıca Kırıkkale Üniversitesi ile İlçemizde bir yüksek okul açılması için girişimlerimiz sona erdi. Yakın zamanda üniversitemiz açılacak. Bakanlığınızdan bu yatırımlarımıza Bakanlığınız çalışmaları doğrultusunda Bizim için önemli olan Enerji Nakil hattını’nın getirilmesidir. Bu konuda desteğinize ihtiyacımız var” dedi.
Bakan’dan Destek Sözü
Bakan Taner Yıldız ise “Bahşılı ilçemiz için elimizden gelen çalışmayı yapmaya hazırız” dedi. Ankara’ya geçtiğinde bu konu hakkında gerekli talimatları vereceğini ifade ederek, hoş sohbetin ve kahvaltının ardından Kayseri’deki programına katılmak için Kırıkkale’den ayrıldı.
Haberkale



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli