Anahtar Kelimeler:

Emniyet, Vatandaşı Dinledi

Emniyet, Vatandaşı Dinledi

Etiler ve Kaletepe Mahallesi Sakinleriyle Biraraya Geldiler.

 

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü önceki gün Etiler ve Kaletepe Mahallesi sakinleri ile huzur toplantısı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda Etiler Mahallesi Muhtarı Erol Çakır, mahalledeki sıkıntıları dile getirerek Etiler Mahallesi’ne hız kesici talebinde bulundu.
 
Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği önceki gün Etiler ve Kaletepe Mahallesi sakinleri ile huzur toplantısı gerçekleştirdi. Mahalle sakinleri ile görüşen polis memurları trafik ve polisi ilgilendiren konularda vatandaşın sıkıntısı dinlediler. Yapılan toplantıda bir konuşma yapan Etiler Mahallesi Muhtarı Erol Çakır Mahallede önceden kasislerin bulunduğu ve bu sayede araçların daha yavaş gittiğini ifade etti.
 
Kazalara Sebep Oluyor
 
Çakır yaptığı açıklamada, “Şuan ki durumda hız kesiciler kaldırıldı ve hemen hemen her gün kaza meydana geliyor. Bu kazalar ya ölümlü ya da maddi anlamda büyük kayıplara yol açıyor. Etiler Mahallesi sakinleri buraya kesinlikle hız kesici konulmasını istiyor. Bu konu hakkında Emniyet Müdürlüğümüz çalışma yaparsa çok memnun oluruz “ ifadesinde bulundu.
 
Tedbir Alınacak
 
Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Ercan Çulha ise bu konu hakkında Emniyet müdürlüğü olarak gerekli tedbirlerin alınacağının altını çizdi. Çulha, “Bizim burada toplanmamızın amacı mahallelilerin Emniyet Müdürlüğünden isteklerini dinlemek ve çözüm yolları bulmaktır. Mahalle muhtarından isteğini dinledik. Bu konu hakkında hemen bir çalışma başlatıp çözüm yolu bulmaya çalışacağız” dedi. Düzenlenen programa çocuk Şube Müdürü Erdal Akkuş, İstiklal Polis Merkezi Amiri Yusuf Gül, Asayiş Hırsızlık Büro Amiri Hakan Doğandemir, Trafik Şube Müdürlüğünden Komiser Mevlüt NamlıTürk’te katıldı.


  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli