Anahtar Kelimeler:

Kartal`dan Kitap, Öğrenciden Mektup

Kartal`dan Kitap, Öğrenciden Mektup

Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Öğrencilere Kitap Dağıttı.

 

Kardeş Okul Kampanyası kapsamında belirlenen Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’ndaki öğrencilere Emniyet Müdürü Kadri Kartal’ın da katılımıyla kitap dağıtıldı.
Öğrencilere hikaye ve çeşitli ders kitapları dağıtan Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, 165.yılını kutlayan polisin, geleceğin teminatı olan çocukların her zaman yanında olmaya devam edeceğini kaydetti. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencileriyle çok yakından ilgilenen Kartal’a öğrencilerden de teşekkür geldi.
Sayenizde SBS’de Başarı Elde Edeceğiz
Okul öğrencilerini kafileler halinde Emniyet Müdürlüğü binasına götürerek polisi daha yakından tanımalarını sağlayan Emniyet Müdürü Kadri Kartal’a bir öğrenciden teşekkür mektubu geldi. Kartal’a teşekkür eden öğrenci mektubunda şu ifadelere yer verdi: “Polis abilerim ve ablalarımla birlikte Emniyet Müdürlüğü’ne gittik. Çok çeşitli şeyler gördük. Mobese kameraları ve polis telsizleri… Hatta ben telsizle konuştum ilk defa. Daha sonra akrep ve panzerin olduğu yere gittik. Panzere bindiğimde içinin çok geniş olduğunu gördüm. Bize panzerin özelliklerini anlattılar. Daha sonra da bizi okulumuza getirdiler. Güzel bir gün olmuştu. Bununla da kalmadı. Sizlerin sayesinde kaynak kitabı olmayan arkadaşlarımızın da artık kitabı var. İnşallah sizin sayenizde SBS’de başarı elde edeceğiz. Bu yüzden ben ve arkadaşlarım adına sizlere çok teşekkür ederim.”


  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli