Anahtar Kelimeler:

Avukatlardan Eğlenceli Gece

Avukatlardan Eğlenceli Gece

Avukatlar Günü Yemeğinde Bir Araya Geldiler.

 

Kırıkkale Barosu, tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Avukatlar haftası düzenlenen eğlence gecesi ile kutlandı
Kırıkkale Barosu, tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Avukatlar haftası düzenlenen eğlence gecesi ile kutlandı. Gecede bir konuşma yapan Baro Başkan yardımcısı Av. Şamil Özdemir, Sorunları alt alta sıralayıp dile getirmekle sorunlar çözüme kavuşmadığını söyledi.
MKE Kurumu Destek İşletmeleri lokalinde düzenlenen geceye Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Burhanettin Öksüm, Vergi Mahkemesi Başkanı Hanifi Doğan, Baro Başkanı Ethem Demirbaş, Hakim, Savcı ve avukatların eşleri ile katıldıkları müzikli gece neşe içinde geç saatlere kadar sürdü.
Gecede bir konuşma yapan Baro Başkanı yardımcısı Şamil Özdemir “Adaletin dağıtılmasında, Adil yargılanmanın gerçekleşmesi için, kişilere etkili bir savunma ve hak arama görevi sunan, hiçbir gücün ve hiçbir nedenin doğrudan veya dolaylı yollarla etkisi ve baskısı altında kalmadan, bağımsız bir şekil de yürütme gayreti ve inancı ile görevimizi yapmaktayız. Yargının kurucu unsuru olan, Savunma mesleğini yürüten biz Avukatlar yargı teşkilatı için hak ettiği yerini alamamaktadır. İddia ve savunma arasındaki  silahların eşitliği ilkesini uyulmamaktadır. İddia ve savunma hakkımız kısıtlanmaktadır. Sorunları alt alta sıralayıp diye getirmekle sorunlar çözüme kavuşmuyor. Sorunların çözümü için başta hukukçular  olmak üzere herkes üstüne düşen görevini yerine getirmeli, çözme gayreti ve inancı içersinde olmalı ve herkesin birlikte hareket etmesi gerekir. Sorunlara değil çözümlere ortak olmalıyız” dedi.
Müzikli geceye katılan Avukatlar hem şarkılar söyleyip, oyunlar oynayarak yorgunluklarını atmanın mutluluğunu paylaştılar.


  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false