Anahtar Kelimeler: milyon avroluk yatırım

70 milyon avroluk yatırım

70 milyon  avroluk yatırım

70 milyon avroluk yatırım

Önemli bir gelişme

 

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Ağır Silah ve Çelik Fabrikası içerisinde yapımı devam eden yeni çelikhane yatırımının bitmek üzere olduğunu ve test üretimine 15-20 gün içerisinde başlanacağını söyledi.

 

 

YATIRIMI TAMAMLANMAK ÜZERE

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Ağır Silah ve Çelik Fabrikası içerisinde yapımı devam eden yeni çelikhane yatırımının bitmek üzere olduğunu ve test üretimine 15-20 gün içerisinde başlanacağını söyledi.  AK Parti Kırıkkale milletvekilleri Can ve Mehmet Demir, partilerinin İl Başkanlığında düzenledikleri basın toplantısında, Kırıkkale´de devam eden yatırımlar ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundular. Can, Kırıkkale´de yapılan ve yapımı devam eden yatırımlarla ilgili de bilgi vererek, "MKEK büyük bir arazi. Bu arazinin içerisinde de ciddi yatırımlar yapılıyor. Yeni çelikhane yatırımı bugünlerde bitmek üzere." diye konuştu.

 

KENDİMİZ ÜRETECEĞİZ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, ?Türkiye sıvı demir çelik üretiminin tamamına yakınını yurt dışından ithal ediyor. Kırıkkale´ye sıvı demir çelik üretimi için yatırım yapılıyor. Yaklaşık 300 Milyon TL´lik büyük bir yatırım şuanda yapılıyor. Bütün ihale sıkıntılarını aştık ve bu yatırımda bugünlerde bitmek üzere. İtalyan firması test üretimlerini bitirdikten sonra, kendi fabrikamıza teslim edilecek. Ve kendi elamanlarımızla birlikte sıvı demir çelik üretimimizi yapmaya başlayacağız. Buradan büyük istihdam ve sıvı demir çelik üretimi sağlayacağız. Kırıkkale´mize büyük bir yatarım, bu yatırımda da emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false