Anahtar Kelimeler:

MHP'siz Siyaset Projesi Devrede

MHP

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, “3 Kasım 2002 seçimleri öncesi kendisini gösteren MHP’siz siyaset projesi bir kez daha belini doğrulmuş ve bu defa da yıkım koalisyonu bu ihaleyi devralmıştır. Ancak dünden ders ve sonuç çıkartan partimiz, tüm girişimleri püskürtecek ve sonuçsuz bırakacak inanca, kudrete, birikime ve aziz Türk Milletinin desteğine sahiptir” dedi.

 

Okyanus Ötesi Vurgusu

 

Parti binasında düzenlenen basın toplantısında, referandum süreci ile ilgili değerlendirmeler yapan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, referandum sonuçları, alınan oylar, referandum sonrasında MHP üzerine yapılan yorumlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya teşkilat mensupları ve çok sayıda partili katıldı. Açıklamasında “Bilindiği üzere geçen hafta yapılan 26 maddelik Anayasa Değişiklik Paketi oylaması tüm ülke genelinde tamamlanmış ve %58 Evet, % 42 Hayır oyu sandıktan çıkmıştır. Bu tablo gösteriyor ki; Millet iradesine saygı duymakla beraber, Halkımızın büyük bir çoğunluğunun Anayasa paketine Hayır dediği görülmüştür” diyen Seyit Ahmet Göçer “Referandumda herhangi bir nedeni olup da verdiği oyu buna bağlayan Evet’çi vatandaşlarımızın bir gerçeği kavraması lazımdır. Bu referandum bir parti seçimi değil, bir cemaat yada tarikat seçimi de değildi. Bu seçim, güzel ülkemizin dış odaklı, perde arkası okyanus ötesine dayanan, kirli oyunların tezgahlandığı ve bölücü başı İmralı canisinin muhatap kabul görülmesi hususuyla başlayan bir yıkım projesinin ilk adımı, ilk ayağını oluşturmaktadır” dedi.

 

MHP’ye Saldırıyorlar

Bir haftadır yanlı medya kuruluşlarından, satılmış yazarlardan ve de uzaktan kumandalı taşeronların ekranları doldurarak Milliyetçi Hareket Partisine asılsız, mesnetsiz ve korkunç yalan iftiralarla saldırılarının ibretle izlendiğinin altını çizen MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, “Neymiş efendim, Milliyetçi Hareket Partisi kalelerini kaybetmiş, güya baraj problemi yaşıyormuş, bu referandum seçiminde başarısız olmuşlar gibi haberleri ve yorumları izlemekteyiz. Mademki; bunların dediği gibi bir ortam varsa, Sayın Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli’ nin haydi o zaman hodri meydan erken seçime gidelim çağrısına neden kulak vermiyorlar diye aklı olan adama sorarlar. Güya parti tabanıyla Genel Merkez arasında bir problem varmış gibi söylentiler, sadece söylentiden ibarettir. Örneğin; buradaki tablo bunun açık bir kanıtıdır. İşte dava arkadaşlarım, gönül dostlarım son nefeslerine kadar bu kutlu çatı altında daha dik, daha onurlu, daha sorumlu, daha kararlı ve daha inançlı olarak partilerini sahiplenmişler. Şu gerçek unutulmamalıdır, bu dava 41 yılını doldurmuş ve sonsuza kadar devam edecek kutlu bir davadır” şeklinde konuştu.

 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false