Anahtar Kelimeler:

Mürsel Akçay, AK Parti`den Aday Adayı

Mürsel Akçay, AK Parti`den Aday Adayı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay, görevinden istifa ederek Kırıkkale'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Haziran ayında yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri öncesinde Kırıkkale’de parti temsilcilerinde istifalar başladı. Geçtiğimiz haftalarda CHP Kırıkkale İl Başkanı Aliye Gündüz il başkanlığı görevinden milletvekilliği adaylığı için istifa etmişti. Bugün ise öğle saatlerinde yaklaşık 3 yıldır AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Mürsel Akçay görevinden istifa ederek AK Parti’nin Kırıkkale’deki ilk aday adayı oldu.

Yaklaşık 3 yıldır AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Mürsel Akçay, bugün öğle saatlerinde yaklaşık 300 kişinin katılımı ile basın toplantısı düzenleyerek görevinden istifa ettiğini açıkladı. Parti teşkilatı binası önünde düzenlenen basın toplantısı ile başkanlık görevinden istifa ettiğini açıklayan Akçay, böylelikle 12 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri öncesinde Kırıkkale’de AK Parti’nin ilk aday adayı olmuş oldu. Parti binasında kalabalık bir topluluğa hitap eden Mürsel Akçay, “Hizmette başarı çıtamızı daha yükseklere çıkarmak için hayallerin değil, gerçeklerin peşinde koşarak ülkemizin ufkuna güneş gibi doğan AK Parti’mize ve vatandaşlarımıza hizmette izlediğimiz yol işimiz hizmet gücümüz millet olmuştur. 12 Eylül referandum seçimlerinde %70 gibi bir oy alarak Türkiye ortalamasının üzerine çıktık. Yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinden dolayı bugün itibariyle AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevinden istifa ediyorum” diye konuştu.

 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false