Anahtar Kelimeler:

Emniyete 12 Yeni Araç

Emniyete 12 Yeni Araç

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü`ne gönderilen 12 adet trafik aracı düzenlenen törenle hizmete girdi.

Polisevi önünde düzenlenen törene Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, Merkez Komutanı Albay Zafer Akay, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, İl Müftüsü Osman Şarklı, Emniyet Müdür Yardımcıları ve şube müdürleri katıldı. Törende bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Emniyet Genel Müdürlüğü`nün Kırıkkale`ye toplam 12 araç gönderildiğini belirterek, bu tahsisler ve yeni alımlar ile emniyet hizmetlerinin katkısının daha da artacağını söyledi.

Vali Hakan Yusuf Güner ise, "Öncelikle, güvenlik teşkilatımızda çalışan tüm arkadaşlarımıza aileleri ile güzel bir yıl diliyorum. Şüphesiz ki başarı bir ekip işidir. Bir takım işidir. Bu bağlamda jandarmamızla, garnizonumuzla diğer kurum ve kuruluşlarımızla beraber hep birlikte her şey Kırıkkale için diyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Güner ve beraberindekiler açılış kurdelesini keserek araçları hizmete soktular. Öte yandan, İl Müftüsü Osman Şarklı araçların hayırlara vesile olması için dua etti. Duaların ardından ise kesilen kurban kanlarından tüm araçlara sürüldü.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli