Anahtar Kelimeler:

SIGARA ESRAR ZANLILARI ADLİYEDE

SIGARA ESRAR ZANLILARI ADLİYEDE

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Ekipleri Esrar ve Sığara Suçlularını Adliyeye Sevk Etti

Sitemizde haber yaptığımız: Sığara ve esrar satıcı ve Dağıtıcılar yakandı  haberimiz sonrasında Kırıkkale Emniyet müdürlüğü sorgulamalarının adından, bugünde Elazığ’dan Ankara’ya giden otobüsün içindeki iki  şahsın valizindeki 2 kilo 100 gram esrar  sevkiyatı yaparken Yakalanan 2 zanlı ise adliyeye sevk edildi.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü zanlıların ifadelerinden yola çıkarak ,Elazığ’dan Ankara’da bulunan ve alıcı olarak bekleyen Metin K. isimli şahıs emniyet görevlileri tarafından yakalanarak Kırıkkale’ye getirildikten sonra İl Emniyet Müdürlüğünde gözaltına alındılar. Metin K. ile Ahmet A. yapılan ilk sorgularının ardından adliye ye sevk edildi. 

     Emniyetin İkinci operasyonunda ise  zanlıların Ankara’ya götürecekleri asrar’ı  satacaklardı.. Diğer taraftan da Erzurum’dan İzmir iline gitmekte olan 34 plakalı otobüs de yolcu olarak bulunan A.K ve M.Ç. isimli şahısların Özel  araçlarının  bagajından 6 bin paket kaçak sigara çıkmıştı .  Bu olayda Yakalanan zanlıların sorgulanmaları devam etmekte.olduğu edinilen bilgiler arasında.

 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli