Anahtar Kelimeler:

Sanayi Cinayeti Zanlısı Yakalandı

Sanayi Cinayeti Zanlısı Yakalandı

Haydar Erdoğan'ın Katil Zanlıları Yakalandı

6 Ocak 2011’in sabah saatlerinde dükkanında ölü olarak bulunan Kırıkkale Büyükyağlı Belediyesi Saadet Partili (SP) meclis üyesi Haydar Erdoğan’ın katil zanlıları emniyet tarafından göz altına alındı bugün adliyeye çıkarı dı.

 Bundan 1 ay önce, Delice ilçesine bağlı Büyükyağlı Belediyesi`nin SP`den meclis üyesi olan Haydar Erdoğan (40) sabah saatlerinde kendine ait Erdoğan Demir Doğrama isimli işyerinde ölü olarak bulunmuştu. Kırıkkale Sanayi mahallesinde bulunan eski sanayi sitesinde yaşanan olayın ardından, polis geniş çaplı inceleme başlatmıştı. Olay yeri inceleme ekipleri işyeri önünde bulunan Erdoğan`a ait otomobilde parmak izi çalışması yapmıştı.

Alınan bilgilere göre, Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin geniş çaplı yaptığı araştırma da bazı belge ve delillerin ortaya çıktığı iddia edildi. Soruşturma esnasında 3 şahısın göz altına alındığı ve bunlardan birinin dükkan komşusu İlhan B. olduğu öğrenildi.

 Olay  sebebinin, İlhan B. ile Erdoğan’ın ortak banka hesabına ait alacak verecek davası güdüldüğünden olduğu sanılıyor. 3 şahısdan diğer ikisini ise ismi henüz öğrenilemezken, bugün diğer şahıslarında kimliğinin açıklanması bekleniyor. Öte yandan, otopsi sonuçlarında öldürülen Erdoğan’ın kafasına çekiçle vurulduğu öğrenildi. Erdoğan’ın ilk olarak ölü bulunduğu kendi dükkanın da değil, yan dükkan da öldürüldüğü ve cesedinin poşetlerle kendi dükkanına taşındığı iddia edildi.

 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli