Anahtar Kelimeler:

Herkes Sus Pus Olmuş!

Herkes Sus Pus Olmuş!

PKK sempatizanı milletvekilleri, meclisi karıştırdıkları yetmezmiş gibi, şimdi seçim öncesinde Türkiye'yi karıştırmaya çalışıyor. Ancak buna Kırıkkale'den hiç tepki gelmiyor.

Seçim Stratejisi Anlaşıldı

Geçtiğimiz günlerde devlet memuru polise tokat atıldı. Şimdi de oturma eylemleri ile dikkat çekilmeye çalışılıyor. PKK sempatizanı vekiller, DTP adını kullanarak sözde yasal eylemler yapıyorlar. Ancak buna hiç tepki yok. Kışkırtıcı eylemler dikkat çekerken, Kürt halkı ile Türk halkı yine karşı karşıya getirilmek isteniyor. DTP’nin seçim stratejisinin kışkırtıcı bir politika üzerine kurulduğu anlaşıldı.

 

Kışkırtma Girişimi

Oy oyarının düşük olduğunu gözleyen DTP’li vekiller, kışkırtma eylemleri ile oylarını artırma gayretinde. Son bir hafta içinde bu eylemlerin dozu artmaya başladı. Ancak buna kimse tepki de göstermiyor ses de vermiyor. Kırıkkale’deki sivil toplum kuruluşları ve parti temsilcilerinin sessiz kalması dikkat çekici bulunuyor. Kamuoyu bu sessizliğe tepkili. Bu tür hadiselere sessiz yaklaşımların DTP’lileri daha da hırçınlaştırdığı gözleniyor.

 

Seslerini Yükseltsinler

Bir çok kişi bunlara sessiz kalınmamasını istiyor. Devletin gerekli çalışmayı yapması da isteniyor. Bu tür eylemlere sessiz kalınırken, kışkırtmanın da dozu artırılıyor. Sicil toplum kuruluşları ve partilerin Kırıkkale’de kınama, tepki ve benzeri girişimlerde bulunarak seslerini yükseltmeleri isteniyor.

 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false