Anahtar Kelimeler:

İki Ayrı Operasyon Yapıldı

İki Ayrı Operasyon Yapıldı

Kırıkkale`de düzenlenen operasyonda 1 tabanca ve tabancaya ait 30 mermi ele geçirildi. Ayrıca esrar operasyonu da yapıldı.

İki Ayrı Operasyon Yapıldı

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kırıkkale Jandarma Komutanlığı ekipleri, Malatya`dan Ankara`ya giden ve plakası açıklanmayan yolcu otobüsünü Kırıkkale`nin Keskin ilçesi yakınlarında durdurdu.

Otobüsteki aramada yolculardan Ü. E`nin üzerinde taşıdığı sigara paketinin içinde 30 adet tabanca mermisi bulundu. Bagajındaki eşyalarının içinde ise 1 adet tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili Ü. E gözaltına alındı.  Öte yandan yine Keskin ilçesinde plakası açıklanmayan bir otomobilde yapılan aramada ise 2 bin 980 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak M. K hakkında yasal işlem yapıldı.

Esrar Operasyonu

Kırıkkale`de düzenlenen operasyonda 11 kilogram 500 gram kubar esrar ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kırıkkale Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bingöl`den Ankara`ya giden ve plakası açıklanmayan yolcu otobüsünü Kırıkkale`nin Keskin ilçesi yakınlarında durdurdu.  Otobüste yapılan aramada yolculardan Soner T. ile Mehmet A`ya ait olduğu belirlenen valiz içinde 11 kilogram 500 gram kullanıma hazır kubar esrar bulundu. Olayla ilgili Soner T. ve Mehmet A. gözaltına alındı.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false