Anahtar Kelimeler:

Evde Ziyaret Ediliyor

Evde Ziyaret Ediliyor

Delice ilçesinin Çerikli Beldesinde, Çerikli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi okul idaresi, öğretmenlerle birlikte öğrencileri evlerinde ziyaret etmeye başladı.

Ev Ziyaretleri

Ev ziyaretlerinin, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner başkanlığında yapılan sene başı okul müdürleri toplantısında alınan bir kararla, rehberlik hizmetleri kapsamında yapıldığı bildirildi. Okul Müdürü Çetin Çetiner, 1. dönemde de ziyaretlerin yapıldığını belirterek, 2. dönem itibariyle ziyaretlerin sıklaştırıldığını, okuldaki tüm öğrencileri evlerinde yıl sonuna kadar ziyaret edeceklerini dile getirdi. Ziyaretlerde öğrenci ve ailenin durumu hakkında geniş bilgi sahibi olduklarını anlatan Çetiner, ev ziyaretleri sayesinde, maddi imkanı iyi olmayan öğrencilerin tespit edilerek imkan ölçüsünde burs temin edilmeye çalışılacağını kaydetti.

Bilgi Verildi

Çetiner, "Öğretmenlerimizle birlikte grup halinde öğrencilerimizi evlerinde ailelerinin yanında ziyaretlere başladık. Sene sonuna kadar tüm öğrencilerimizi ziyaret etmiş olacağız. Yapmış olduğumuz ziyaretler, aile ve öğrencilerimiz açısından bazı ön yargıları ortadan kalkmaktadır. Öğrencilerle aile daha yakından tanınıyor. Velilerin okula karşı sevgi ve güveni daha da artmaktadır. Velilerin okulla ilgili isteklerini de yaptığımız bu ziyaretlerle öğrenmiş oluyoruz" diye konuştu.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false