Anahtar Kelimeler:

Beklenmedik Bir Olay

Beklenmedik Bir Olay

Miting için Kırıkkale`ye gelen Başbakan Erdoğan, bunun öncesinde bir eve konuk oldu ve evde yaşanan bir durumdan ötürü Belediye Başkanı Veli Korkmaz'a kızdı.

Başbakan Eve Konuk Oldu

Kırıkkale’ye helikopterle gelen Başbakan, seçim otobüsüne bindi ve meydana doğru ilerlemeye başladı. Konvoy ilerlerken Yakup Şener`in "8,5 yıldır çay içmeye bekliyorum dünya lideri" pankartını gören Başbakan Recep Tayyip Erdoğan vatandaşın bu isteğini kırmayarak, Uygurtaş Apartmanını ziyaret etti. Başbakanı karşılarında gören apartman sakinleri çok mutlu oldular. Kimisi memnuniyetini bildirirken, kimisi de talep ve şikayetlerini dile getirdi.

Buz Gibi Bir Hava Esti

Apartman sakinlerinden bir vatandaş belediyede çalıştığını ve maaş alamadığını söyledi. Bu ifadeden sonra adeta film koptu. Bunun üzerine Başbakan’ın Belediye Başkanı Veli Korkmaz’a sert ifadelerde tepki gösterdi ve İşçilerin maaşını veremiyorsan o koltukta oturma. Derhal istifa et” dediği öğrenildi. Odada buz gibi bir hava eserken, Başbakan Kırıkkale mitingine moralsiz bir şekilde başlamış oldu.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli