Anahtar Kelimeler:

Veli Uça Ziyaretlerini Sürdürdü

Veli Uça Ziyaretlerini Sürdürdü

MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Veli Uça, seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Kalatepe Mahallesi'ne giderek burada vatandaşlarla görüştü. Daha sonra sağlıkçılarla toplantı yaptı.

Mahalle Ziyareti Yaptı

Öğlen saatlerinde Kaletepe Mahallesi’ne giden Veli Uça, burada mahalle sakinleri ile görüşmelerde bulundu Öğlen namazını Kalatepe Eyüp Sultan Camii’nde kılan Uça, cemaatla bir süre görüştü. Daha sonra mahalle ziyaretinde bulunan Veli Uça, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi, taleplerini aldı. Uça, partisinin programı ve projelerinden de bahsetti. Çocuklara seven Veli Uça, mahalle sakinlerinin büyük ilgisi ile karşılaştı.

Sağlıkçılarla Toplantı Yaptı

Mahalle ziyaretinin ardından Türk Sağlık Sen ile istişare toplantısına katılan Veli Uça, burada da hem görüşmelerde bulundu ve hem de açıklamalar yaptı. Sağlık çalışanlarının ve sendika üyelerinin Uça’ya büyük destek verdiği gözlendi. Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Veli Uça, “Bizler tüm kesimlerin sorunları ile yakından ilgileniyoruz. Sağlık çalışanlarının da durumunu biliyoruz” dedi.

Destek Olun Yeter

Sağlık ve diğer sektörlerdeki sorunları iyi bildiklerinin altını çizen Uça, “Bu sorunların hepsini oradan kaldıracağız. Herkesin ne durumda olduğunu görüyoruz. Kimse kimseyi kandırmasın ve göz boyamasın. Kimin ne durumda olduğu malum. Bize milletimizin ve sizlerin vereceği yetki ile emin olun bahsedilen sorunların üstesinden geleceğiz Yeter ki destek olun, desteğinizi sandıkta gösterin” dedi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli