Anahtar Kelimeler:

Uça'dan Sert Açıklamalar

Uça

MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Veli Uça, gazeteciler ile kahvaltıda buluştu ve önemli açıklamalar yaptı.

Seçim Hayırlı Olsun

Derya Alabalık Lokantası’nda gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya gazeteciler büyük ilgi gösterdi. Seçim çalışmalarını anlatan ve iktidarı eleştiren Veli Uça, “Gitmedik köy, sıkmadık el bırakmayacağımızı söyledik. Böyle de yapıyoruz. Seçimin hayırlı olmasını diliyoruz. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Biz çalışıyoruz” dedi.

 

Biz Söz Veriyoruz

Köyleri dolaştıklarını söyleyen Veli Uça, “Görüyoruz ki, köylere hiç hizmet gitmemiş. Vallahi gittiğimiz yerlerde biz utanıyoruz. Bu iktidar hizmet etmediği gibi bu köylere nasıl gidip oy istiyorlar? Biz söz veriyoruz. Hizmet edeceğiz. Ben bir aday olarak da değil, bir vatandaş olarak hizmet etmeye söz veriyorum” diye konuştu.

 

İstikrar Sürsün…

Uça, iktidarın hep istikrardan söz ettiğini belirterek, “Bunlar iktidardan söz ediyor ama vergi affı çıkarıyor. İstikrar olan bir yerde af çıkar mı? Demek ki millet ödeyemiyor ve borç birikiyor, sen de affediyorsun. Bu istikrar değil. Burada bir çarpıklık var. İstikrar diyerek başka şeyler oluyor. İstikrar sürsün, Türkiye bölünsün. Bunun özeti budur” diye konuştu.

 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli