Anahtar Kelimeler:

Aksun Gazetecilerle Buluştu

Aksun Gazetecilerle Buluştu

HAS Parti milletvekili adayı Satılmış Aksun, gazetecilerle öğle yemeğinde bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Koşarak İlerliyoruz

Sedir Restoran’da gazetecilerle buluşan Satılmış Aksun, HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un ziyaretini değerlendirdi. Aksun, “5-6 aylık bir parti olmamıza rağmen iyi bir yol aldık. Koşarak ilerliyoruz. Bunu da genel başkanımız Numan Kurtulmuş’a borçluyuz” dedi.

 

Biz Hep Buradayız

“Bizim için önemli olan ayrıca Kırıkkale’dir” diyen Aksun, “Biz insana değer veriyoruz. Kırıkkale’yi politikada en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Gezmediğimiz yer kalmadı. Millete HAS Parti’yi, Numan Kurtulmuş’u ve kendimizi anlatıyoruz. Biz hep buradayız ve burada olacağız. Buralıyız. Kırıkkaleliyiz. Her zaman Kırıkkale’de olacağız” diye konuştu.

 

Sorunları Biliyoruz

İktidarı eleştiren Aksun, “Artık iktidar partisi ve hükümet yoruldu. Biz diyoruz ki, “iktidar yorulmuş, başbakan Numan Kurtulmuş.” Ampulün ömrü on yıldır. Ampul artık sönüyor. Şimdi güneş var, HAS Parti güneşi var. Kırıkkale7nin sorunlarını iyi biliyoruz. Kırıkkale’nin istihdama ihtiyacı var. Yeni bir belediyecilik anlayışına ihtiyacı var. Göçü engelleyecek planlar lazım. Biz bunları yapmaya adayız” dedi.

 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli