Anahtar Kelimeler:

Atalay'dan Seçim Açıklaması

Atalay

Kırıkkale'de seçim öncesinde yoğun bir çalışma yürüten AK Parti, Meclis‘e 3 milletvekili gönderdi. AK Parti Kırıkkale'de 2007 seçimlerinde aldığı 90 bin 414 oy sayısını 104 bin 649'a taşıyarak oyların yüzde 62.08'ni aldı.

Demokrasi Sınavı

Kırıkkale ve Türkiye’de büyük bir başarı sağladıklarını dile getiren AK Parti Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, partisine oy veren, vermeyen herkese teşekkür etti. Atalay, “Kırıkkale’ye gelmeden önce Ramazan Can’ı buradan almadan gitmeyeceğiz demiştim. Ramazan Can’ı alıp giderken ise Aşağı Mahmutlarda bir kutlama yapacağımızı söylemiştim. Üçümüz demokrasi sınavını verdik.” dedi. 

Kimseyi Kırmadık

12 Haziran 2011 seçimlerinde Kırıkkale halkının sandığa gittiğini belirten Atalay, “Türkiye’de demokrasi sınavı demokrasi şenliği halinde geçti. Kırıkkale’de demokrasi anlamında farklı bir dönem olacak dedim ve bu farklılığı Kırıkkale halkı yaşacak. 12 Haziran seçimleri huzur ve barış içerisinde geçti. Çok çalıştık kimseyi kırmadık. Diğer partililere hiçbir şey söylemedik ama diğer partililer bize çok şey söyledi. Milletimiz diğer partililere gereken sözü sandıkta söyledi. Kırıkkale ile gurur duyuyoruz.” diye konuştu. 

Kırıkkale’ye Teşekkür

Halkın her zaman yanlarında gördüklerini açıklayan Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ise “Kırıkkale’de 3-0 olacağını biliyorduk. Bunu rağmen çalışmalarımıza devam ettik. Diğer adaylarımızla ağabey kardeş havası içinde seçim sürecini devam ettirdik. Bundan sonrada Kırıkkale için el ele vereceğiz.” şeklinde konuştu. "Allah’ıma hamdolsun bizlere bugünü gösterdi" diye sözlerine başlayan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, “İnşallah memleketimize en iyi hizmeti yapacağız. Kırıkkale halkına hizmet edeceğiz. Sizler elinizden geleni yaptınız. Bu sonuç hepinize hayırlı olsun. Bu seçim dediğimiz gibi oldu. Kırıkkale’nin tüm ilçelerine ve Kırıkkale halkına teşekkür ediyorum.” dedi. 

Atalay’a Borçluyuz

Kırıkkale’de 3-0 olmasını Beşir Atalay’a borçlu olduklarını belirten Can, “Kırıkkale’de seçime giren siyasi partilerimize ve adaylarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben özellikle Kırıkkale, Aşağı Mahmutlar ve Yukarı Mahmutlara teşekkür ediyorum. İnşallah Kırıkkale’ye en büyük hizmetleri getireceğiz.” diye açıklamada bulundu.  12 Haziran seçimlerinin tüm Kırıkkale halkına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir ise, hep birlikte Kırıkkale ile omuz omuza çalıştıklarını dile getirdi. Demir, “Hayatımın en güzel günlerimden birini yaşıyorum. Bunu bana yaşatan halkımıza teşekkür ediyorum. 7’den 70’e tüm Kırıkkale halkına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false