Anahtar Kelimeler:

Bir Araya Geldiler

Bir Araya Geldiler

Meslek Lisesi Memleket Meselesi (MLMM) Proje Gönüllüleri, TÜPRAŞ Kırıkkale Rafinerisi'nde buluştu. Toplantıda, TÜPRAŞ'ta staj gören öğrencilerin yaptığı çalışmalar analiz edildi.

Toplantı Yapıldı

Koç Holding, Tüpraş ve MLMM proje tanıtım filmlerinin gösterimi ile başlanan programda, kursiyerler müzik eşliğinde eğitim-öğretim yılının yorgunluğunu üzerlerinden atmaya çalıştı. Proje kapsamında son mezunları 2013 yılında vereceklerini açıklayan Kırıkkale Rafineri Müdürü Engin Ardanuç, "Şirketimizin 2013 yılı ve sonrası diye ayırmadan meslek lisesi öğrencilerine rafinerimizde staj desteği vermeye devam edeceğini belirtmek isterim. Sevgili öğrenciler; meslek lisesi mezunu olarak atılacağınız iş hayatı veya yüksek öğrenim hayatınızda, bu projenin sizlere burs dışında kattığı diğer artıları yaşayarak göreceğinize inanıyorum.” dedi.

Vali’den Açıklama

Projenin mesleki eğitim için çok önemli olduğunu belirten Kırıkkale Valisi Vali Hakan Yusuf Güner ise projenin desteklenmesi gerektiğini belirterek, “Projede görev alan okul yöneticileri ve meslek lisesi koçlarını kutlarım. Proje sahibi Koç Holding ve projenin başarıyla yürütülmesine destek veren TÜPRAŞ’a teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Geniş Katılım Oldu

Toplantıya, Bahşılı Kaymakamı Elif Nur Bozkurt Tandoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Vehbi Koç Vakfı Proje Uzmanı Seçil Kınay, rafineri yöneticileri, Kırıkkale Merkez Anadolu Teknik, Anadolu Meslek, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi, Kırıkkale Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi, Kırıkkale Gazi Anadolu Meslek ve Endüstri Meslek Lisesi, Kırıkkale Merkez Ticaret Meslek ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi okul yöneticileri ve projeye destek veren öğretmenler de katıldı.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false